Januarifavoriter!

 
Jag har aldrig gjort ett sånt här inlägg förut, men jag tänkte att det kunde vara kul att testa! So here we go!
 
"Smink/jagvetintevadmankallarensånhärkategori"
I den här kategorin har jag i alla fall valt ut några smink/sminkrelaterade produkter som jag gillat/använt den här månaden!  
• Real Techniques-borstar. Jag fick dom av Julia i julklapp och jag älskar dom verkligen! Fler kommer att införskaffas!
•Isadoras Wake up-make up foundation 00 fair. Jag tycker helt enkelt att det är en superbra foundation! Lite sådär mysig haha! 
• Elf Contouring blush & Bronzer St.lucia, det är fina färger med bra pigment, och jag har använd denna i stort sätt hela månaden!
• Maybelline Color Tattoo 35-on and on bronze, det här är utan tvekan den finaste ögonskuggan jag äger! Färgen är så sjuukt underbar och den håller hela dagen! Älskar den verkligen!
•  Maybelline The rocket volum express är min all time favorite haha, jättebra mascara helt enkelt! 
 
Böcker
 Den här månaden har jag bara haft 2 favoritböcker!
• Pappersstäder - John Green, jag älskade verkligen den här boken jättemycket! Jag är så sjukt glad att jag fick hem den så att jag kunde läsa den! Jättebra bok!
• Wreck This Jornal - Keri Smith, som jag har skrivit här förut så älskar jag den här boken också haha! Den är jättrolig och underhållande! Jag är jätteglad att jag köpte den!
 
Musik
Den här månaden har jag nästan bara lyssnat på 2 band!
• The Neighbourhood, I love you., jag har blivit heeelt kär i deras låtar! Älskar alla haha.
• Bastille, All this Bad Blood, som jag antar att alla redan vet så älskar jag Bastille.. vad finns det att säga?..
 
Kropp/doft/ingenaning
• Den här månaden har jag använt min Escada Cherry in the air jättemycket! Jag älskar den av hela mitt hjärta!
• Jag har också använt en handkräm ifrån Yves Rocher, den är superbra och gör händerna såå mjuka! Plus att den luktar godis! <333
• Jag älskar även min duschkräm som jag fick för några dagar sedan! Den är ifrån The body shop i doften Honey Mania, det luktar sååå goott!
• Jag har även använt min body butter från the body shop i doften Strawberry! Den luktar så underbart!
 
Kläder och sånt
• Jag har använt mina små strumptoffeljagvetinte heeela den här månaden! Sen jag fick dom faktiskt, jag fick dom på julafton haha! Så mysiga! 
• Jag älskar också min tröja med blommor på! Blommor och sånt är så fiiint! 
• Jag kan ju inte glömma bort mina kära docs! Supersköna nu när jag har gått in dom!
 
Jag har såklart gillat massor av andra saker också! Tillexempel mitt Yankee candle ljus! Men om jag skulle visa precis allt så skulle det här inlägget vara klart i mars! Haha!

Dreamcatcher.

Canon eos 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II 
Bild på en drömfångare jag gjorde igår! För tillfället äger jag 5 stycken drömfångare. Varav 3 är gjorda av mig och resterande köpta. 
Det är himla roligt att pyssla ihop en alldeles egen drömgångare tycker jag, inte speciellt svårt heller! Bara man vet hur man ska göra så är det roligt! Funkar som tidsfördriv också! Den här dagen har i alla fall spenderats i sängen med film! Jag sov verkligen inte bra inatt, jag kunde faktiskt inte ens sova alls haha, jag var vaken till 4 innan jag ens kunde somna en stund. Så jag var väldigt trött idag. På tal om ingenting så ska jag, Linnéa och Julia se FROOOOOOST på fredaaaag! ♡ Woohooo! ♡  Nu tänker jag lägga mig i min säng och titta på tv tills jag somnar, ha det bra på er! ♡

Fina syster ♡

Canon eos 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II
 Här är resternade bilder på min otroligt fina syster Monika! ♡ Det är så otroligt roligt att fotografera henne eftersom att hon blir så bra på bild och är bra på att improvisera! Hon är inte heller rädd för att göra saker bara för att andra är i närheten! Dessa bilder är tillexempel tagna precis framför en väg haha, folk gick förbi och tittade men varken jag eller Monika brydde oss! Det var en sjukt rolig fotografering trots att det var kallt ute! ♡

Det här med att vara sjuk.

 
Canon eos 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II
 Och så var det det här med att vara sjuk. Jo, jag är sjuk IGEN! Jag mådde lite halvbra redan igår kväll, jag hade svårt att sova och mådde illa. Allmänt dåligt! Imorse när jag vaknade så mådde jag ännu sämre. Sjukt tråkigt. Som tur är så har vi inte så mycket att göra den här veckan i skolan!
Jag passade på att städa min byrå bredvid min säng nu när jag ändå är hemma. Jag har på tal om inget blivit heelt obsessed i att ha en katt! Haha jag har tittat på tumblr och waw jag vill verkligen ha en katt haha. Jag skulle vilja ha en Birma, Ragdoll eller Norsk skogskatt! ♡ Jag har nog inte berättat det men i förrgår så gav jag bort Dumle till mina kusiner. Det låter sjuukt elakt! Men jag har inte riktigt haft tid med honom och så, han är en sjukt gosig kanin som förtjänar mer uppmärksamhet än vad jag gav honom, så därför gjorde jag valet att låta honom flytta till mina kusiner. Jag vet att han kommer att ha det bättre där, mina kusiner har ett landställe och ett ganska stort hus. Han kommer att ha det jättebra hos dem! Det är jag övertygad om! ♡ Och jag skulle ljuga om jag skulle säga att det var lätt att låta honom flytta. Det var verkligen inte roligt alls. Men ibland måste man kanske göra saker även om man inte vill, och kanske tänka på andras bästa istället för sitt eget. Så det var det jag gjorde. ♡ Och nu är jag i full gång med att övertyga mina föräldrar om att en katt skulle vara ett mysigt djur att ha! Haha! Inte för att ersätta Dumle eller så, utan för att jag velat ha en katt ganska länge! Men vi får väl se hur det går med det haha. Det lär nog inte bli en katt i första taget för mig del.. haha!
 
Jag vill också säga att jag skapat ett nytt Instagramkonto för mina bilder! Kontot heter: SandraLaakkonen, så kolla gärna in det kontot! Mitt vanliga konto heter SandraClaudia1998
 
Det här blev världens längsta inlägg känner jag.. förlåt för det! ♡

She knows what I think about

Canon eos 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II
Och så var det måndag igen! Tiden går så fort, det känns som att det är måndag och innan man ens hinner blinka så är det fredag igen. Så går det runt och runt nu mera! Det är väl både bra och dåligt. Idag hade vi i alla fall en schemabrytande dag i skolan. Skoldagen var fokuserad på Förintelsen, vi fick se på film och lyssna på en liten "föreläsning". När jag kom hem gjorde jag varm choklad och satte mig Tumblr! Så typiskt mig! Haha.

25/1

Canon eos 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II
Hej på er människor! Jag ursäktar att jag inte bloggat på ett par dagar. Jag har helt enklet inte haft tid eller lust till det. Det har i alla fall inte hänt så speciellt mycket under dagarna, jag har pluggat och sånt tråkigt man gör i vardagen! Just nu är jag hos pappa. Jag och Monika kommer snart att vara hemma själva, så vi ska antagligen titta på någon film och äta glass haha! Jag har också fått julklappar av pappa, jag fick ett kit från The body shop i doften honeymania! Jag älskar den sjukt mycket! Jag fick också pengar, en mössa, godis och ett par byxor! ♡ Bilden är från en liten "Photoshoot" som jag hade med Monika idag! Fler bilder kommer! ♡
Idag besökte vi ett stall också, det är ett stall Monika ska börja rida på, det var sjukt mysigt där och han som äger det hade ca 10 katter?! Herregud haha! Sjukt söta var dom! Jag skulle sjukt gärna vilja ha en katt! ♡ Katter är så mysiga och fina! Någon gång ska jag utan tvekan ha en katt! ♡

You are flawless.

 
Imorse när jag vaknade så mådde jag inte alls bra, så det blev att vara hemma istället. Jag har tillbringat dagen med te och Paper towns. Jag har läst ut hela boken nu, och jag älskade den! John Green är utan tvekan min favoritförfattare! Blev ett kort litet tråkigt inlägg, men jag mår inte bra alls och jag ska nog lägga mig och vila/sova nu! Förhoppningsvis så mår jag bättre imorgon! Hoppas att ni alla har det fint! Vi hörs ♡

Uh oh, where can I go? Everybody's watching me.

Sommaren 2013 var verkligen en fin sommar, jag saknar sommaren så sjukt mycket. Bilderna där ovan är bilder som är tagna förra sommaren. Det var nog en av dom bästa och mysigaste somrarna jag haft tror jag! Jag åkte longboard, fotade och hade vattenballongskrig. En allmänt fin sommar helt enkelt! Hoppas att sommaren 2014 blir lika underbar som förra sommaren var. ♡
 
Igår spenderade jag dagen med Julia! Vi åt pizza, kollade på The Walking Dead och bakade! Julia sov över hos mig. Dagen spenderade vi med ännu mera The Walking Dead, jag har ju redan sett alla avsnitt förutom de som kommer i februari såklart, så det var kul att se om några avsnitt! Jag hade tänkt att lägga mig lite tidigare idag och kanske möjligtvis läsa lite. Jag har blivit helt fast i Paper towns/Pappersstäder! 

When I wake up I’m afraid, somebody else might take my place

Några mer eller mindre sönderlyssnade låtar på min Spotify, värda att lyssna på om ni inte redan gjort det. ↑ 
Dom senaste dagarna har jag satsat mycket på läxor som vi har haft, jag har försökt att göra saker ordentligt den här gången haha. Helgen ska spenderas med Julia, vi tänkte titta på film, göra pizza och säkert andra saker också! Kanske fotar lite nu när det är så fint med snö och allt? Vem vet? På tal om absolut ingenting så har jag börjat lyssna på The Neighbourhood och jag älskar dom?! Känns skönt att ha lite annan musik att lyssna på än bara samma låtar på repeat hela tiden. Hoppas att ni alla har det bra i alla fall! Och ha en fin fredagskväll! 

”To create is to destroy”

Börjar inlägget på en bok på min kära Wreck this journal! Jag kände mig lite sådär halvkreativ när jag gjorde den sidan så jag tänkte att varför inte sitta med en liten knappnål för att skapa en stad! haha :D
Idag var det skola som vanligt, men vi slutade relativt tidigt vilket var skönt! Efter skolan gjorde jag bland annat en kladdkaka och pluggade! Ikväll hade jag tänkt att lägga min tid på att pluusa lite mer, det är ju trots allt 9an vi går i haha. Ha det bra! ♥

And I don't get waves of missing you anymore, They're more like tsunami tides in my eyes.

Hej hej! Jag har inte direkt haft något intressant att blogga om haha, lite lat också kanske? Igår kom i alla fall min älskade Wreck this journal som jag beställde för hur länge sen som helst! Idag fick jag en annan bok på posten som jag ska läsa och skriva om på Squooshbloggen, Paper towns heter den, eller ja på Svenska heter den som ni kanske ser själva "Pappersstäder". Jag fick också min julklapp av Julia idag, och herregud vad jag blev förvånad och överlycklig när jag såg att det var Real Techniques borstar! Jag har velat ha såna såååå länge och ja.. lycka på hög nivå?! Taaaaaack Juliaaaaa om du läser det här :D ♥♥♥ Ska bli sjukt kul att prova dessa borstar! Taggad på att prova! ♥

Jag vill ha sommar..

Well hello! Söndagsångest idag då! Men det är okej, det är ju trots allt söndag och det är ju skola imorgon.. inte så jättetaggad kanske. Idag hade jag i alla fall tänkt ge mig ut och springa trots snön! Jag ska faktiskt försöka följa mina nyårslöften så gott det går haha. Nyårslöftet om att kunna gå ner i spagat innan sommaren däremot.. det är lite tveksamt på den delen haha! Bara att kämpa på med alla löften! Inte långt kvar till sommaren, 151 dagar kvar till sommarlovet! Jag längtar så otroligt mycket till sommaren, nu när det ligger snö ute så känns sommarlovet väldigt långt bort, men det är egentligen inte så jättelångt kvar. Jag längtar tills jag kan åka longboard.. ha shorts på mig.. gå ute utan att frysa eller behöva ha en tjock jacka på sig.. Kan det inte bara bli sommar nu.. ♡

Well if you can’t get what you love You learn to love the things you’ve got ♡

Hej hej! Jag har egentligen inget speciellt att blogga om, jag har bara inget att göra haha. Jag funderar på att se någon film, men jag är ju så extremt dålig på att välja film när jag väl vill se en! Jag kan sitta i en halvtimma bara för att välja film! Så det är ju ungefär det jag gjort nu haha.. På tal om absolut ingenting så har jag börjat lyssna på Passenger igen! Jag förstår inte varför jag slutade lyssna på honom? Hans låtar har jättefina texter och jag älskar verkligen hans röst! Passenger är en av de artister som kommer till Bråvalla festival också, skulle vara kul att se honom live. Men ja jag får se hur det blir med bråvalla när det börjar närma sig! Nu ska jag kanske försöka hitta någon film jag vill se! Vi ses! ♡

Lördag med snö!

Hejsan! När jag vaknade runt halv 12 idag så såg jag att det var jättemycket snö ute! Det var runt en decimeter snö! Det är väldigt fint, men jag hade klarat mig utan snön faktiskt.. Jag gjorde i alla fall frukost när jag vaknat, jag åt vaniljyoghurt med musli och en macka! Senare åkte jag med mamma till stan för att kolla någon salva, jag har fått små hemska eksemliknande saker under mina ögon! Annars har jag inte gjort så mycket idag, jag och Linnéa skrev ett gemensamt inlägg på bloggen vi bloggar på! Klicka HÄR för att läsa det.
Hoppas att ni alla har en fin lördag! Kram! ♡

Första skoldagen

Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II
 Hej världen! Första dagen i skolan avklarad! Dagen kändes ärligt talat inte direkt nödvändig, vi pratade mest. Vi slutade i alla fall klockan 13.30 vilket var skönt. Vi slutar 13.30 imorgon ocskå! Skönt att sluta så tidigt på en fredag. Då kommer man inte hem så sent. Efter skolan så åkte jag i alla fall hem, och lite senare så gav jag och Linnéa oss ut och sprang med Zombies! Run appen! Den appen är verkligen bra! Jag har också provat ricinolja i håret idag för första gången. Ska bli kul att se om den fungerar eller inte! Nu ska jag borsta håret och sånt man gör på kvällen! Ha det bra! ♡

8 Januari

Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II
 

Another sleepless night

Hej på er vänner! ♡
Inatt sov jag extremt dåligt! Herregud, sämsta natten på länge! Jag sover dåligt i princip varje natt men detta tar nog priset. Det började med att jag inte kunde sova, så klockan blev 3 innan jag somnade. Sen vaknade jag vid 4, sen vid 5 och till sist vid 6. Jag hann somna precis några minuter innan klockan ringde. Jag gick upp 7 idag eftersom att jag och mamma skulle på utvecklingssamtal. Efter utvecklingssamtalet gick vi på stan, jag köpte en ELF-borste, ricinolja och en ny hårborste från The body shop. Mamma köpte också ett nytt täcke till mig, det är såå fluffigt och mysigt! "IT'S SO FLUFFY I'M GONNA DIE" haha! ♡ Nej men det behövdes verkligen haha.. Jag är väldigt exalterad över att få testa ricinolja till håret, det sägs ju att håret ska växa snabbare då, om det funkar är väl en annan sak haha. Jag köpte min olja på Life för 79:-
Borsten jag köpte på The body shop är en borste med bambupinnar och ska tydligen vara jättebra för håret. Jag provade den och jag älskar den redan! ♡ 

Give me love like never before ♡

Hej vänner ♡ 
Idag har jag och Linnéa börjat blogga på en sida som heter Squoosh, vilket är jätteroligt! Gå gärna in och kolla! 
Klicka HÄR för att komma till sidan! Bläddra sen ner en bit så ser ni 2 bilder på mig och Linnéa. Annars har jag inte hunnit göra så mycket idag, jag sov till halv 12 idag, gick sen upp och gjorde amerikanska pannkakor. Snart tror jag att jag ska bege mig ut och springa lite! Jag har sjuk träningsvärk i min mage haha.. men det är ju bra! Det är dock tråkigt att träna själv tycker jag. Men jag får väl se hur jag gör med det! Gimp vill fortfarande inte riktigt samarbeta.. Herregud så jag längtar tills jag kan köpa en egen Mac att ha Photoshop på, det ger så mycket mer möjligheter och chans att utvecklas inom redigering.

6 Januari

Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II
Hej på er! ♡ Idag har jag och Linnéa fotgraferat lite. Det var roligt och jag fick en del bilder! Jag har dock inte hunnit redigera alla ännu, gimp vill inte riktigt samarbeta med mig. Men det kommer upp under kvällen eller imorgon. Kvällen ska jag spendera med en film eller möjligtvis redigera lite fler bilder om gimp vill fungera, med Ed Sheeran i hörlurarna ♡ Jag har börjat lyssna jättemycket på honom haha.. hans låtar är så fina! ♡

Fresh Love ♡

Hej på er! Jag hann inte blogga något igår, jag och Linnéa åkte först in till stan för att gå på ett möte, och efter det bestämde vi oss för att gå på stan! Det var verkligen jättekul, vi skrattade nog åt allt haha. Jag köpte med mig Mango Temptation hem. Jag har presentkort på en av affärerna där man kan köpa Victoria's secret och jag har velat ha den så varför inte? Jag fick också med mig en blommig tröja hem! Tröjan är en oversize t-shirt. Jag älskar verkligen tröjan haha, jättemysig ju! Den.. shorts och converse på en longboard i sommar.. ♡ Det är faktiskt bara 159 dagar kvar tills det är sommarlov haha. Sen åt vi i alla fall på Subway också, vem älskar inte Subway liksom? Haha.. underbart ju! Särskilt deras kakor.. ♡ :'D 
Nu ska jag kanske byta om! vi hörs ♡

2 Januari

Hej på er! Idag vaknade jag klockan 14.05?!? Herregud, jag sov ju bort hela dagen! haha..
Nu tittar jag på Mean girls, det går massor av bra filmer på tv idag ju! Och jag har på tal om ingenting gjort en egen drömfångare! Jag har glömt att skriva det här. Det var första gången jag testade, och det blev väl inte heelt fel? Det kunde kanske blivit bättre men ja, det var ju som sagt första gången. Kul att kunna göra egna också! Det var inte så jättesvårt. Nu ska jag fortsätta att göra absolut ingenting! Vi hörs! ♥

Gott Nytt År!

Canon eos 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II
Gott nytt år på er alla! Här är bilder ifrån igår! ♥
Nyårslöften:
• Komma igång med träningen på allvar! (Få se hur det går..)
• Tänka mera positivt och inte ta fram det dåliga i allt.
• Ta tag i saker och inte göra allt kvällen innan det ska vara klart.
• Utvecklas inom foto.
• Våga göra saker/våga ta risker.

1 Januari 2014

Hej på er! ♥ Och helt plötsligt var det ett nytt år. Det är i år som jag söker gymnasium, i år som jag går ut nian. Det är mycket som händer i år, kunde vi inte stannat kvar i 2013 ett tag till? Jag saknar sommaren 2013, det var en sjukt mysig sommar, jag och Linnéa färgade shorts, åt pizza tre dagar i rad (HAHAHHA) Satt under ett träd på longboardsen (longboardarna? idk) och drack Sprite eller typ festis. Hela 2013 var ett fint år. Under 2014 väntar bara massor av läskiga saker ju? Gymnasium.. nationella prov.. bal.. spexfoto.. slutbetyg.. ja det finns väl säkert mycket mer! Fast.. det är kanske dumt att oroa sig över året innan det ens har börjat! Jag brukar alltid tänka "en dag i taget" och det funkar bra. ♥ Hoppas att ni alla har haft ett bra 2013 och att ni är taggade inför 2014! Och hoppas att nyår var lika fint för er som det var för mig! ♥ Nu ska jag fortsätta redigera lite bilder ifrån igår, vi hörs! ♥