Vackra halsband

Dessa vackra halsband är nya i min lilla smamling! Halsband kan göra så himla mycket tycker jag! Jag älskar verkligen dem alla tre och är så taggad på att få använda dem! ♥︎

Life is beautiful but you don't have a clue

Hej finisar! Idag efter skolan beslutade jag och Julia oss för att gå till staden! Dels för att vi ville gå till Subway, haha jag älskar Subway! Men också för att jag behövde köpa en ny eyeliner! Jag råkade ta sönder den jag hade innan, den var ändå inte särskilt bra haha! Alla affärer har börjat fyllas med fina höstkläder, åh så många fina klänningar jag hittade! Jag skulle vilja köpa en vit lite längre kofta att ha nu såhär till hösten, jag kan tänka mig att det skulle vara fint till fina klänningar! Hösten är den vackraste av alla årstider, så mysig och härlig. 

Tjugosjätte Augusti

Hur många gånger har ni fått se denna söta temugg nu? Det får ni faktiskt leva med för att jag älskar min fina temugg som jag fick i julklapp förra året. ♥︎ Idag började inte skolan förrän vid 10, det var verkligen behövligt att få sova två timmar längre än resten av veckan då jag måste upp vid 06 för att hinna till min buss! Vi hade endast två lektioner idag, estetisk kommunikation och fotografisk bild! Fotografisk bild var faktiskt riktigt roligt, vi pratade om komposition idag! Vi fick också göra en liten fotouppgift, det är dock lite tråkigt att vi än så länge bara får använda full automatik! Jag hoppas att det blir bättre med tiden. Det börjar faktiskt kännas mer naturligt att upp i skolans trappor och att sitta på bänken innan lektionen börjar. Vissa saker reflekterar jag fortfarande över, som att gå till matsalen, där känns allt som en enda stor krigszon. 
 
Kram ♥︎

Liten parlör för älskande

 
Titta vad världens finaste Maja skickade till mig. Boken jag velat ha hur länge som helst! Åh lyckan svirvlar inom mig! Den är så perfekt. Jag älskar den så mycket och jag har inte ens börjat läsa, hur är det ens möjligt? Jag är så himla glad! Tack tack tusen tack Maja ♥︎  Jag ska börja läsa den ikväll! Jag är verkligen så hopplöst lycklig över detta haha! Jag kan inte tacka tillräckligt! Du är bäst Maja ♥︎ Tack tack taack så himla mycket, du är underbar, love u! ♥︎ Jag vet att du kommer att läsa detta Maja! Haha ♥︎

25/8

Och så var det måndag igen, vilket innebär att det officiellt är min andra vecka som förstaårselev på gymnasiet! Det känns bättre än förra veckan, men ändå inte. Jag har kanske inte rätt att klaga över skolan då min senaste dag är 14:20 och jag har endast 12 lektioner i veckan, men jag är inte mer än mänsklig. Vi började veckan med Fotografisk bild, vilket trots att jag redan visste det mesta var roligt, jag skrattade. Massor. Sedan hade vi Estetisk kommunikation, det känns som att det kommer att bli ett väldigt intressant ämne! Jag är förväntansfull, än finns hopp! 

Svar på kommentar

Hej! Jag kommer faktiskt inte ihåg vart det är ifrån, jag fick det av en underbar vän i avslutningspresent nu när jag slutade nian ♥︎ Jag har för mig att det har funnits liknande på Guldfynd! Kram ♥︎

Maleficent

Som jag skrev tidigare igår så skulle jag äntligen se filmen Maleficent och herre min gud. Det var utan tvekan en av de bästa filmerna jag sett på länge! Jag älskar hur filmen är gjord, alla vinklar och känslan i hela filmen! Det är så underbara effekter och skådespelet är fantastiskt. Åh så bra den var! Jag vill se den om och om igen haha! Ni som inte sett den, se den!

Min tumblr

Everlastingthoughts.tumblr.com

Gamla söder

Mina två absoluta favorit tesorter. Ananas, apelsin & persika som kommer från Coop och Gamla söder! Båda dessa är underbara, jag brukar ha både mjök och socker i mitt te, idag drack jag det faktiskt med en citronskiva i också! Ännu godare! Åh så mysigt nu till hösten när man kan komma hem från skolan, sätta sig i sängen och dricka en varm kopp te! ♥︎ Vad tycker ni om mitt nya täcke förresten? Är det inte alldeles bedårande? Kärlek till det!

En kväll på akuten

Torsdag kväll spenderade jag i ett litet gulmålat rum på akuten. Jag hade väldigt ont i magen i torsdags och onsdags och vi var rädda att det skulle ha med blindtarmen att göra, det var därför vi beslutade att åka till sjukhuset. Jag fick ta blodprov och invänta svar i ett litet rum i lite över en timme. När en läkare sedan kom in berättade han att det var fullt på sjukhuset och att vi hade fått åka till Linköping istället, då kunde vi lika gärna åka hem så att jag fick sova i min egen säng och sedan komma tillbaka om det inte blivit bättre! Jag är nästan glad att det inte fanns platser! Haha! Jag sover ju hellre i min egen säng än i en hårt sjukhussäng! Han sa också att jag skulle stanna hemma från skolan på fredagen för att vila och se om det blev bättre! Nu såhär på lördagen mår jag bättre, jag har till och med bäddat rent i min säng till mitt nya, fina, underbara, perfekta, fantastiska bädddset som jag älskar! Jag är glad att det inte var något allvarligt, jag var ju lite rädd att jag var dödssjuk eller något liknande haha. Det var en lite intressant upplevelse faktiskt! Det var ju inte första gången jag var på akuten, men de andra gångerna jag varit där minns jag inte eftersom att jag var så liten!

My dearest

Canon eos 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II + stativ
Hej fina ni! Idag är en sådan dag som jag tycker om! Det regnar och är lite smått kyligt! Det ger mig en anledning till att ligga i sängen i en stickad tröja med en kopp te! Ikväll tror jag att jag ska se på Maleficent, jag har hört mycket bra om filmen och det är ju faktiskt en Disneyfilm! 
 
Jag har nu också gått min första vecka i gymnasiet! Första veckan var verkligen katastrof! Det var kanske tänkt att det skulle vara roligt, kanske var det bara jag som var tråkig, men veckan var verkligen inte rolig alls! Det har varit oplanerade dagar utan några exakta sluttider, vi fick veta klassrum i sista sekunden och jag kan ännu inte säga vad min klass heter! Haha! Vi har i vilket fall fått vårt ordinarie schema och jag är nöjd! Väldigt nöjd! Vissa dagar slutar jag vid 11.50! Hur skönt är inte det?
 

Uppdateringar i designen

Jag kände för att uppdatera min design lite, jag gjorde en ny header och la till en bild i menyn! Har också ändrat typsnitt och liknande i menyn och inlägg! 

4 fina

Alla 4 halsband kommer från HM.

Min söta kalender

Idag efter skolan köpte jag världens sötaste lilla kalender! Jag verkligen älskar den! Den har små söta fåglar på! Jag köpte även en friktion clicker, vilket är en bläckpenna som går att sudda och en ny överstrykningspenna, rosa såklart! Tänkte att det kan vara bra att förbereda sig lite inför skolan! Jag vill också köpa mig ett litet block, men det får bli en annan dag.

Första skoldagen

Canon eos 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II 
Nu går jag officiellt på gymnasiet! Så läskig tanke egentligen! Vi började i alla fall vår första skoldag vid 09, jag och Julia var där nästan en timme innan! Vi stod utanför hur länge som helst innan vi faktiskt vågade gå in i byggnaden haha. Sedan pratade rektorerna och lärarna innan vi begav oss till våra linjer. Vi har mest pratat såhär första skoldagen, om det ena och det andra. Vi kommer att få vårt schema på fredag! Hoppas att jag inte har allt för långa dagar haha. Efter skolan, som slutade vid 10, gick jag, Julia och en tjej i klassen vid namn Alice till espresso house! Så gott. 

Back To School ✎

Tänkte att jag också skulle svara på dessa "Back To School"-frågor som härjar nu kring skolstarten! 
 
1. Vilken klass börjar du i?
Tänka sig att jag faktiskt börjar mitt första år på gymnasiet! 
 
2. Vad gillar du mest respektive minst med skolan?
Oj, lite svår fråga måste jag säga! Mest gillar jag nog att veta att man har någonting att göra om dagarna, jag gillar på något sätt rutinerna. Det är ju också trevligt med vänner som man oftast träffar via skolan! Det jag gillar minst är att det är så krävande på många olika sätt, det tar mycket tid och man blir väldigt utmattad med tiden.
 
3. Vilken dag börjar du skolan?
Jag börjar skolan imorgon, alltså måndagen den artonde augusti.
 
4. Vilken tid vaknar du på en vanlig skoldag?
På en vanlig skoldag brukar jag gå upp runt klockan 06, dels för att jag åker buss men också för att jag ska hinna göra mig i ordning och sådant! Jag tycker verkligen inte om att vara stressad på morgonen, hellre gå upp för tidigt än alldeles för sent haha!
 
5. Hur lång tid tar det för dig att göra dig i ordning på morgonen?
Jag går som sagt upp vid 06. Sedan lägger jag nog ungefär 40 minuter på smink, kläder och sådant. Jag är väldigt seg och stressar oftast inte med det haha. Resterande tid innan bussen går brukar jag lägga på att äta frukost samt knyta mina skor haha!
 
6. Vad är du exalterad/nervös över?
Jag är exalterad över att det blir en nystart. Ny skola, nya människor. Jag har ju också valt Estet/medialinjen vilket ska bli kul, hoppas jag! Jag är nervös över samma saker som jag är exalterad över, kan man väl säga! Det är nog rätt självklart att det är nervöst att börja gymnasiet!
 
7. Har du fått ditt schema än?
Nej, det har jag inte! Der enda jag vet är att jag börjar klockan 09:00 imorgon!
 
8.Vart köper du dina "School supplies"?
Åh jag är så besviken på mig själv för att jag knappt köpt något alls i år! Det enda jag köpt är ett litet gulligt block med fåglar i fågelburar på! Jag vill dock köpa mer! En kalender tillexempel! Det vill jag införskaffa haha! Jag köper oftast mina saker till skolan på Akademibokhandeln eller lagerhaus tror jag?
 
9. Jeans, yoga pants eller kjol?
Kjol eller jeans! Måste jag välja en så säger jag nog kjol. Det är så himla fint. Fast stickade tröjor till jeans är också himla fint.
 
10. Ryggsäck eller handväska?
Min älskade kånken! Såklart. Så praktiskt och fin, perfekt för en dator och skolböcker.
 
11. Tre skönhets "must have" för skolan?
Jag har alltid alltid aaalltid med mig ett puder. Att vara blank är något av det värsta jag vet haha! Ett puder, en parfym/body mist och ett läppbalsam! Att dofta gott är viktigt haha.
 
12. Vad gör du på tråkiga lektioner?
Troligen rita lite, kanske läsa, se någon video om jag har tillgång till en dator? Lyssna på musik eller distrahera mig själv med mobilen haha.
 
13.Ditt största tips till de som ska börja den klass du precis gått ur?
Jag gick ju precis ut nian. Mitt tips till de som ska börja nian skulle troligen vara att inte oroa sig över nationella proven! De är inte så jobbiga och hemska och svåra som man tror! Det som kommer på proven kan man troligen redan! Man bör också tänka på att ha kul och göra det bästa av den sista tiden med klassen! Nian går otroligt snabbt så ta vara på tiden. ♥︎

Vackra filmer

Stuck in love - En film jag såg för bara någon dag sedan, jag tyckte att den var superfin, verkligen! Bra skådespelare, fin känsla i filmen och en mysig handling! Älskar den.
 
One day - Egentligen inte den bästa handlingen, men det är känslan i filmen som jag älskar, det är verkligen en vacker film som jag troligen kommer att se om.
About time - Jag såg faktiskt denna igår! Åh vad jag älskade den, den var så vacker och mysig och precis allt på samma gång! Även i denna älskar jag känslan i filmen, denna har ju dock en vacker handling också!

Planes fly overhead like any old day

Canon eos 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II + stativ
Och imorgon börjar skolan igen, det är nervöst att börja på en helt ny skola och inte minst sagt mitt första år på gymnasiet! Det ska självklart bli kul att träffa nya människor och sådant, men jag skulle gärna vilja sova till ett några veckor till! Bara några! Imorgon måste jag gå upp vid 6, det är ju nästan mitt i natten för min del! Trots nervositeten är det bara möta dagen med inte allt för höga förväntningar, det kommer säkert att bli superbra! Nu ska jag gå och måla mina naglar i en fin, vinröd färg! Ha det fint!

Nya, vackra ting

Här är lite bilder på alla vackra ting jag köpt de senaste dagarna. Jag ursäktar bilderna, ljuset var lite halvkasst trots att jag använde mig av fönsterljuset. Jag köpte en otroligt söt dagbok, älskar den verkligen! Redan nu har tre sidor fyllts med ord. Sedan köpte jag ännu en drömfångare, de är så himla underbara tycker jag! På tredje bilden ser ni min alldeles nya klänning. Den är i rosa spets. Sedan en bild på en rosig tröja jag fick med mig hem idag, kan tänka mig tröjan till en svart kjol, hur fint som helst! Sist men inte minst en stickad, senapsgul tröja. Bilden ger inte färgen rättvisa. Den är i alla fall hur mysig som helst. Supernöjd med alla vackra ting jag fått med mig hem! Någon gång i framtiden måste jag också skaffa boken Liten parlör för älskande. Kära Maja har nu läst den och säger att den är jättebra! ♥︎

Medaljong

Igår när jag och Linnéa besökte staden hittade jag detta helt underbara halsband. Är helt förälskad i det! Det är en medaljong som också går att öppna. Så himla fint till en blommig klänning eller en stickad tröja. Åh så fint det är. ♥︎

Planes fly overhead like any old day

Canon eos 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II + stativ
Hej kära ni! Jag har inte riktigt haft orken att blogga nu de senaste två dagarna! Igår var jag med käraste Linnéa på stan, augustifesten är i full gång! Vi gick på marknaden, drack frapino på Espresso house och tittade in i de flesta affärerna. Verkligen supermysigt. Senare gick vi till affären och köpte melon, mango och physalis. Sedan tittade vi på Paranormal Activity: The marked ones, jag tyckte att den var riktigt obehaglig faktiskt! Vågade ju knappt se på filmen haha. Vid halv tio tog vi en paus från filmen och begav oss till staden för att se fyrverkerierna. En otroligt vacker dag med andra ord, jag kände mig lycklig ♥︎
 

It beats you black and blue before you see it coming

Bastille - Bad_News
Basilles nya låt, vad finns det att säga? Jag blev förälskad i en låt och fick mitt hjärta krossat 
 
Bad news like a sucker punch, what do you say?
Air knocked out of my lungs want you to stay
When you hear something difficult don't back away
Some people say nothing, good ones engage

Don't turn your back on me
Don't bury your head deep
Just cause you don't know what to say

Don't turn your back on me
Don't bury your head deep
Just cause you don't know what to say


It's true
That it kicks you in the teeth when you are least expecting
Bad news
Oh it beats you black and blue before you see it coming

Bad news like a sucker punch moving your way
People fill the streets like nothing has changed
Clapped hands if you're lonely don't leave the same
Planes fly overhead like any old day

Don't turn your back on me
Don't bury your head deep
Just cause you don't know what to say

Don't turn your back on me
Don't bury your head deep
Just cause you don't know what to say

It's true
That it kicks you in the teeth when you are least expecting
Bad news
Oh it beats you black and blue before you see it coming

Maybe you just want a world of destruction
I feel like I'm being consumed
Maybe I'm expecting a perfect reaction
It's pulled me back

It's true
That it kicks you in the teeth when you are least expecting
Bad news
Oh it beats you black and blue before you see it coming

It's true
That it kicks you in the teeth when you are least expecting
Bad news
Oh it beats you black and blue before you see it coming

Efterlängtad

Min efterlängtade sängkappa anlände tillslut! Något positivt med denna annars så trötta dag. 
Sängramen är borta, sängkappan är på, lakanen är bytta. Det känns som en himla stor skillnad i mitt rum, jag kunde inte varit mer glad över denna lilla men ändå så stora förändring. 
Tiden på dygnet då jag inte gjorde om i mitt rum har jag mest spenderat i sängen, vridit och vänt, mått så illa och haft ont i huvudet. Efter att Maja bett mig att sova en stund så mådde jag faktiskt bättre, jag kände mig lite piggare och inte lika mycket som att jag ville hoppa ned för ett stup haha. Ikväll ska jag försöka lägga mig tidigt och faktiskt sova på natten!
 
Kram

Böcker att önska

Att jag är en människa som är helt förälskad i böcker kan ju ingen ha missat. I sommar har jag läst ett antal böcker, vissa bättre och andra sämre, men för mig spelar det egentligen ingen roll. Det är känslan av att läsa, komma bort från omvärlden när saker och ting inte går som man vill, glömma allt annat och låta sig förloras i boken, det är den känslan som jag tycker är så oerhört vacker. Man hamnar som i en helt annan värld. Ni som inte är lika förtjusta i böcker som jag är tror förmodligen att jag är galen, men aldrig har jag nekat det.
Här ovan är 4 stycken böcker som jag mer än gärna vill läsa och troligen kommer att läsa. Först på listan står Liten parlör för älskande. David Levithan berättar här sin kärlekshistoria genom korta definitoner av ord, från A till Z. Hur vackert låter inte det? Jag drabbas av lite dåligt samvete när jag tänker på hur mycket jag ständigt tjatar om Liten parlör för älskande, mest av allt bör jag be om ursäkt till Linnéa & Maja som fått höra mitt eviga tjat i oändligheter nu. Sedan vill jag i alla fall också läsa 'Egenmäktigt förfarande - en roman om kärlek', 'Orange is the new black, mitt år i ett kvinnofängelse' och 'Dorian Grays porträtt'. 
 
Kram 

Drömrum

Varför är man aldrig riktigt nöjd med sitt rum som det är? Här är lite inspiration på rum som jag anser som drömrum! Även om jag gjorde om mitt rum till en exakt kopia på vilket av dessa rum som helst så skulle jag troligen ändå vara missnöjd med något efter en månad? Man vänjer sig för snabbt! Haha.

Sömnen glömde mig

Hej fina ni! Idag hade jag planerat att vara kreativ, fotografera självporträtt, kanske försöka skriva någonting vackert, men den planen gick i bitar när sömnen fullständigt glömde bort mig! Inte en enda blund har jag fått inatt, jag har roat mig med att läsa, titta på gamla repriser av Top model och andra repriser som enbart visas på natten. "Fint", kan man kanske tycka, och det var kanske fint också, att se himlen bli ljusare, gå från natt till dag. Se hur klockan passerade 04, 05, 06. Men jag är trött, utmattad. Det var jag inte klockan 08 i morse när jag gick ner och gjorde mig en kopp te och satte mig i sängen och läste. Jag mår illa, jag är trött, mitt huvud gör ont. Men alla har vi sådana nätter där man är bortglömd av sömnen, så det är okej. ♥︎
 
Förhoppningsvis kommer min sängkappa som jag och mamma beställde hem till min säng idag, sängramen ska bort! Så otroligt att små detaljer kan förändra ett helt rum. ♥︎
 
Kram. ♥︎

Vackra plagg till hösten

Här / Här / Här / Här
Något av det mysigaste som finns måste ju vara stickade tröjor, det är vad jag längtar mest till nu när hösten närmar sig! Jag vill absolut rensa ut de jag har och köpa in nya. Jag är så himla taggad på att få använda stickade tröjor igen! Och vad är inte finare än kjolar till?
Här / Här / Här
Tänk en senapsgul, stickad tröja till en svart kjol, strumpbyxor och docs. Eller en vit, stickad tröja, som den sista fjärde ovan, och en vinröd kjol som andra kjolen ovan! Kläder att dö för! 

Let me come home

Canon eos 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II 
Dagen började med att regnet som smattrade mot mitt fönster väckte mig, jag låg i sängen, halvsov till ljudet av regnet. Sedan bestämde jag mig för att gå upp och göra lite pannkakor till frukost. Resten av dagen har jag legat i sängen, tittat på film och skypat med Maja. Det fina med att prata med henne på Skype är att det är okej om man ligger och halvsover, vi behöver inte alltid säga något för att det ska vara fint. Ikväll är det också en så otroligt vacker fullmåne, den har fångat min uppmärksamhet  från att jag såg den gå upp över trädtopparna. När vinden tog tag i grenarna som skymde den vackra fullmånen gav det en illusion av att månen glittrade, så himla vackert.

Klänningsdrömmar

Att jag är helt förtjust i rosiga mönster är väl ingen nyhet längre. Här är tre himla söta och rosiga klänningar, den första har min underbara mamma faktiskt klickat hem åt mig, det är så tråkigt att min bankkort inte fungerar att beställa med! Nu är det bara vänta på att den kommer och att den passar.
Jag längtar faktiskt till hösten då man kan ha klänning, strumpbyxor och mina älskade Dr.martens. ♥︎

Endless love

Igår kväll såg jag en film som hette Endless love, jag hade inte hört något om filmen förrän igår när jag såg bilder från filmen på Tumblr! Och då tänkte jag att varför inte? Så jag såg den och den var verkligen suuperbra! En jättemysig kärleksfilm helt enkelt! 

Från min Wreck this journal

För ett par dagar sedan gjorde jag en sida i min älskade Wreck this journal! Citatet på vänster sida kommer från låten Gone gone gone och jag tyckte att det passade in med tanke på den högra sidan!

Smoothie

Idag gjorde jag en huuur god smoothie som helst. Jag testade något annat än bara blåbär som jag alltid annars har, jag hade i persika! Den blev verkligen super super suuupergod och den kommer jag att göra om många gånger! Ingredienserna i min smoothie var yoghurt med vaniljsmak, en persika, ca en deciliter blåbär samt tropical juice. Jag tror inte att någon beskrivning för hur man gör Smoothie behövs, man mixar helt enklet allt i en mixer och voilá!

En liten hylla

Canon eos 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II 
Hej kära läsare! Igår fick jag upp en söt liten hylla över mitt skrivbord, jag är hur nöjd som helst! Den har suttit där förut men efter att vi målade om och så vidare så kom den aldrig upp, eller rättare sagt så ville jag inte sätta upp den, men nu är den där och jag är supernöjd! Sen planerar jag att ta bort min sängram samt köpa en sängkappa till min säng också! Jag skulle väldigt gärna vilja ha en världskarta till min vägg också, tycker att det är så himla fint! Om någon vet vart sådana fina världskartor kan köpas så kommentera gärna! 
 
Kram

Bilder från mobilen

Hej på er! Jag har inte kunnat eller velat blogga de senaste dagarna för att Linnéa har varit med mig på camingen, det var verkligen supermysigt, vi har blivit beroende av Kim Kardashian Hollywood, tittat på film, badat och ätit examt samma glass med exakt samma topping tre dagar i rad! Nu är jag hemma igen, trött och glad. Jag har sådan lust att fota eller göra en ny design eller något sådant! Jag måste ta tag i det sen! Jag vill och ska städa mitt rum också! Denna gången ska jag inte vänta år med att städa haha.

Lycka på flaska

AriZona iste är min definition av lycka, lycka på flaska haha. Det är så himla gott och passar perfekt varma dagar som denna! Alla som missat denna underbara dryck borde verkligen ta tag i att köpa sig en flaska! 
 

Jag är så trött idag! Jag la mig ganska sent, runt tre, inte nog med det så är jag förkyld också! Så himla passande att bli förkyld nu såhär sista veckorna på sommarlovet. 

Hello August

Om vi alla bara låtsas att det är 1 augusti idag så behöver jag inte ha dåligt samvete över att Hello August bilden lades upp på min blogg 2 Augusti haha! 
 
Sommaren har snart passerat och om inte mer än 16 dagar är det skolan som gäller igen. Jag skulle inte vilja påstå att jag gjort något speciellt i Juli, jag var på Öland men egenligen inte mer än så. Jag har spenderat en stor del av sommaren till mina älskade böcker men inte lika mycket åt foto, jag önskar att jag hade lagt ner mer tid på att fota i motljus, men också att fota överlag. Sommaren blev alltså inte riktigt som jag tänkt mig, men jag är inte bitter över det! 
 
Några favoriter jag haft under Juli månad..
Skönhet:
♥︎ Min Dream Pure 8-in-1 BB cream från Maybeline
♥︎ Min vattenfasta Volum Express Rocket Mascara också från Maybeline
♥︎ Mitt Velvet Touch Compact Powder från Isadora
♥︎ Contouring Blush & Bronzing Powder från Elf
 
Böcker:
♥︎ Jag, En - David Levithan
♥︎ Mycker mer än så - Sarah Dessen
 
Musik:
♥︎ Your Beauty Is My Night Sky - Maja
♥︎ Rude - Magic
♥︎ Girls Chase Boys - Ingrid Michaelson 
♥︎ Prayer In C - Lilly Wood And The Prick 
♥︎ Hard out here - Lilly Allen 

En sådan lista som ingen tycker om

Fakta..
Namn: Sandra Claudia Laakkonen (Har egentligen två efternamn men använder nästan bara Laakkonen)
Piercingar: Jag har bara hål i öronen, två i det högra, ett i det vänstra.
Längd: Jag är hela 1.62 lång!
Skostorlek: 36-37 i de flesta skorna, mina fötter är större än dina!
Hårfärg: Brun med lite mörkare utväxt, vädligt vackert..
FräknarNej, men jag önskar att jag hade, för att fräknar är något av det finaste som finns!
 
Random..
Kär? Nej det är jag inte. I en låt? Om det nu är möjligt!
Önskar du att du bodde någon annantans? Vissa dagar gör jag det, andra inte! Skulle vilja bo i London om man nu får drömma så mycket haha! 
Tänker du på självmord? Gud vad seriöst det blev helt plötsligt..men nej, det gör jag inte.
Tycker du att du är attraktiv? Haha vilken fråga. HAHAHA no.
Dricker du? Jag dricker kaffe, iste, sprite och vatten! Jag har hört att man behöver dricka för att överleva?
Använder du droger?  Alltså vad är detta för frågor? Nej, nej och nej det gör jag verkligen inte.
Röker du? Aldrig någonsin. Kommer aldrig att hända. Så sjukt onödigt.
Vilket shampoo använder du? Jag kör faktiskt på balsam-metoden nu!
Vilken parfym använder du? Jag anvdänder många olika haha! Escada cherry in the air tillexempel!
Vad är du rädd för? Spindlar, extrem spindelfobi.
Gillar du att tvätta? Vänta va? 
Gillar du berg-och-dalbanor? Ja det gör jag väl haha.
 
Senaste..
Filmen du hyrde? Jag har inte hyrt film på så länge så jag minns faktiskt inte.
Filmen du köpte? Oh herregud..vad kan det ha varit? Lejonkungen tror jag haha!
Låten du hörde? ↓

Låt du laddade ner? Jag laddar inte ner låtar!

Personen du ringde? Maja! 

Personen som ringde dig? Maja Maja Majaa! 

TV-program du såg? Bra fråga.. räknas serier? I så fall Orange is the new black!

Personen du tänkte på? Maja!

 

För eller emot..

Långdistansförhållanden? Aldrig testat, men att ha vänner som står en nära som man inte kan träffa är ju inte alltid superkul..

Utnyttja någon? Behöver det ens vara en fråga?!?! Emot. Det är FEL.

Självmord? Vänta va? Hur kan det ens vara en fråga? Jag är emot det herregud! Så hemskt när sådant förekommer.

Ungdomar som röker? Jag tycker att det är så otroligt onödigt och fel och dumt på alla sätt.

Använda droger? Okej dom här frågorna är inte ens roliga längre. Emot.

Sex före äktenskap? Jag tycker väl att det är ens eget val? Haha.

Köra onykter? Det är så sorgligt dumt. Man riskerar inte bara sitt eget liv, utan andras också. Emot.

Förhållanden? Jag tycker att det är fint! För!

 

Favorit..

Låt: En så vacker, instrumental låt som Maja själv gjort! Den är så vacker. ♥︎

Sak att göra: Jag älskar att läsa, fota, titta på film, vara med personer jag älskar och så vidrare!

Dryck: Iste eller kaffe, kan inte välja!

Kläder: Någon av alla mina klänningar eller min Bastille-tröja!

Film: Tycker bland annat om Divergent! Fast Lejonkungen alla dagar i veckan!

Serie: American Horror story, utan tvekan.

 

Har du någonsin..

Gråtit över en pojke? Nope.

Gråtit över en flicka? Nope.

Ljugit för någon? Inte någon stor lögn haha! Kanske någon vit liten lögn här och där haha!

Varit i slagsmål? Nej, jag är inte direkt så våldsam haha.

Blivit arresterad? Ja herregud jag är världens brottsling!

Träffat någon från internet IRL? Nej men jag vill så himla gärna!

 

Antal..

Gånger du varit kär: Inte en enda gång.

Gånger ditt hjärta brustit: Av vilken anledning?

Hjärtat brustet pågrund av dig: Ingen gång vad jag vet? Haha!

Tjejer du kysst: 0

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med: Gick jag inte precis ut grundskolan?

Gånger ditt namn varit med i tidningen: Inte den blekaste faktiskt!

Pålägg som gäller: Smör och skinka?

Dagens dryck: Isteeee

 

Senaste..

Boken du läste? Jag, En av David Levithan, sjukt bra bok.

Personen du fick mail av? Maja

Personen du fick brev av? Majaaa

Personen du fick sms av? Min mamma.

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Minns inte haha!

Saken du köpte? Boken Jag, En samt ett jättefint block med fåglar på!

Vad har du gjort idag? Inget speciellt, sovit till 12.30, gått upp, åkt till Linköping, köpt Frappé på donken, åkt till campingen, pratar med Maja, ätit middag..

Var det kul? Kaffet var gott och det var kul att prata med Maja!

 

Övrigt..

Brukar du svära mycket? Alldeles för mycket ja.. 

När stiger du upp på morgonen? Mellan 09 och 13? Haha!

Gillar du att slåss? Haha nej?

Vad har du på dig? En vit t-shirt ifrån Gina tricot samt mina blåa/turkosa shorts ifrån Zara.

Vad ska du göra ikväll? Ingen aning, titta på film kanske?

Vad är du allergisk mot? Ingenting vad jag vet! 

Vart har du ont? Jag har lite ont på undersidan av fötterna faktiskt! Brände dem på asfalten för några dagar sedan..

Använder du hårspray? Sällan, men det händer.

Kan du stå på händer? Nej nej nej jag skulle slå ihjäl mig!!!

Håkan Hellström eller The ark? Lyssnar inte på någon av dem men Håkan Hellström kanske?

Salt eller socker? Det beror ju på vad jag ska ha det till!

Gillar du ketchup? Ja men självklart!

Är du glad nu?  Ja det är jag!

Var du glad igår? Ja det var jag också!

Vad dansar du till? Musik...

Stockholm är? Är Sveriges huvudstad?

Göteborg är? En annan stad i Sverige?

Kan du sjunga? Nej verkligen inte, önskar dock att jag kunde!

Spaghetti eller makaroner? Spaghetti tror jag faktiskt!

Länder du vill besöka? England, Italien, Frankrike.