Länkbyte med JMPHOTO.webblogg.se

ALLA bilder ovan kommer ifrån JMPHOTO.webblogg.se
Jag gör nu ännu ett länkbyte, denna gången med JMPHOTO.webbblogg.se. På JMPHOTO skriver två härliga tjejer vid namn Molly och Jaquline. På deras blogg får man se fina och inspirerande bilder. De skriver om allt ifrån foto till hästar och vardag. Bloggen har en fin design och många olika kategorier att bläddra i. Deras blogg är otroligt fin och son jag nämnt tidigare väldigt inspirerande! Därför rekommenderar jag JMPHOTO.webblogg.se till alla er där ute! Det är definitivt en blogg jag kommer att fortsätta att följa även i framtiden! Klicka på bilden ovan för att komma till bloggen!

Svensk sommar

Vädret är ju verkligen hemskt! Det bara regnar och regnar hela tiden! Vart är värmen och sommaren? Jag har inte badat en enda gång i år! Herregud. 
Idag åkte jag i alla fall till stan en sväng med mamma! Jag fick med mig världens mysigaste loose fit byxor från H&M, de på bilden ovan! Och en underbart söt klänning med blommor på, så underbar! Man undrar ju dock när sådana kläder kommer till användning här i Sverige haha!
Nu ska jag återgå till att städa mitt rum, mamma hade köpt otroligt fina nya gardiner till mig! De är vita i spets! Älskar dem så mycket!

Bråvalla festival 2014

Extremt vackra mobilbilder från igår
Vi började dagen med att åka in vid nio för att sedan köa för insläpp! Vi väntade nog i ett antal timmar haha! Men det gjorde absolut inget för min del! Det första bandet vi faktiskt gick för att se var Den svenska björnstammen och deras framträdande var verkligen hur mysigt som helst! Vi gick runt lite på festivalområdet, dock fungerade inte betalsystemet förrän vid runt 4 på eftermiddagen, vilket var tråkigt! Vi såg i alla fall lite av Ron pope och han var grym live! Efter det såg vi Imagine dragons och dem var på alla plan helt fantastiska. Herregud! Lycka! En timme efter deras framträdande var det Lana del rey, hon var så himla bra. Så otroligt himla bra. Obeskrivligt.
 
Vi fick massor av glowsticks, vann gosedjur, tittade på Sam Smith, köpte blomkransar och annat härligt. Det var en oerhört vacker dag! Jag skulle kunna skriva om allting, men det skulle bli världens längsta inlägg, och det är jag faktiskt inte så sugen på! Haha! Men det var i vilket fall helt fantasiskt, att se alla artiser, människorna, vädret, ja allt var så himla härligt!

Harry potter

Titta vad som trillade ner i brevlådan idag! Två stycken biljetter till Harry Potter-utställningen! På måndag ska jag och Linnéa (som redan varit på den en gång) gå på utställningen! Jag har velat gå på utställningen sen jag såg alla filmer! Något jättestort fan är jag kanske egentligen inte, men det ska bli superkul ändå! Och imorgon är det Bråvalla!!! Jag borde antagligen packa klart det jag ska ha med mig och lägga fram kläder och sådant! Så jag skriver mer en annan dag! Antagligen på fredag! Ha det bäst finisar!

Saraeleonoora.bloggse

De två senaste dagarna har jag spenderat med att göra en design åt Sara som så himla snällt bad mig om hjälp! Självklart hjälper jag till med designer om det behövs! ♥︎ Det är alltid kul att hjälpa till! 
Sara skapade precis en egen blogg som jag tycker att ni borde kolla in! Sara är en glad tjej som tycker om bland annat böcker, träning, fotografering och London. Utan tvekan en blogg jag kommer att följa i framtiden! ♥︎
 
Kärlek till er ♥︎

10 saker att göra när det regnar

Eftersom att jag bor i Sverige, där sommaren ofta ger oss kyla och regn, tänkte jag såhär att jag ska göra en liten lista på 10 saker man kan göra när det regnar eller helt enkelt är dåligt väder!
 
1. Titta på en film! Eller varför inte ha ett filmmaraton! Titta på Harry potter när regnet öser ner utanför fönstret! Hur mysigt som helst ju! Eller kanske titta på massor av Disneyfilmer? Det finns otroligt mycket att titta på! Kanske hittar du en ny favoritfilm?
 
2. Städa ditt rum! Det kanske kan tyckas lite tråkigt, men det finns ju alltid något som behövs fixas! Haha! Man kan ju annars dekorera väggarna med citat, hänga upp papperssvalor i taket eller dekorera på andra sätt!
 
3. Man kan alltid, i alla lägen läsa en bok! Ta dig till närmaste bibliotek eller kanske har du redan en bok hemma du vill läsa? Bara låt dig själv fasta i ett fiktivt universum för ett tag, tillåt dig själv att glömma allt som sker runt om dig och fokusera istället på en mysig bok till ljudet av regnet eller kanske vinden. Hitta ett mysigt ställe och gör kanske en kopp te till! 
 
4. Baka något gott! Det fungerar i alla lägen! Perfekt för trista dagar när vädret inte tillåter annat än mysiga saker inomhus! Baka något simpelt eller utmana dig själv? Hitta ett nytt recept eller skapa dig ett alldeles eget!
 
5. Gör olika slags listor! Att göra listor tycker jag är himla mysigt. Jag gör ofta listor i mitt lilla svarta block ifrån Moleskine, jag gör bland annat listor på platser jag vill besöka, saker jag vill göra, saker att blogga om, filmer jag vill se, saker jag önskar mig, och så vidare! Roligast är ju Bucketlists!
 
6.Var kreativ! Du kan skriva, rita eller varför inte måla? Bara din fantasi sätter gränserna! Du kan fotografera eller kanske skriva en låt? Det är faktiskt när det är dåligt väder som jag känner mig som mest kreativ! Haha! 
 
7. Bjud hem en vän! Ni kan klaga över det dåliga vädret tillsammans eller kanske spela något spel? Man kan tillexempel spela Wii och liknande saker! Eller titta på film tillsammans kanske? Ha en sleepover!
 
8. Skaffa dig en blogg eller gör nya inspirerande inlägg på en blogg du eventuellt redan har! Har du inte redan en blogg så kan du börja med att skaffa dig en! Har du redan en kan du kanske göra foto eller redigeringstips eller kanske tipsa om någon bok du läst eller film du sett!
 
9. Dansa i regnet. Den klassiska punkten som antagligen står med på alla liknande listor! Men varför fly regnet och gömma sig inomhus när man kan gå ut och dansa i det? Du lär antagligen skapa dig roliga minnen att minnas genom att utmana regnet! Och vatten tål vi ju! Så vad hindrar oss från det? 
 
10. Hitta en ny serie att bli beroende av! För att vem älskar inte serier? Vem älskar inte att se fram emot nya avsnitt varje vecka? Hittar du en ny serie kan du sträckkolla igenom massor av avsnitt en regnig och trist dag. Helt perfekt! Rekommenderar American Horror Story, The walking dead och Game of thrones!
 
Så här är mina 10 tips på saker att göra när det regnar eller är allmänt dåligt väder! Det tog ett tag att sätta ihop den här listan så jag hoppas verkligen att den är till någon hjälp för någon av er läsare! Haha!

Milkshake

Hej på er allesammans! Idag gjorde jag mig en milkshake alldeles själv för första gången! Jag provade att göra en milkshake med Nutellasmak! Det blev verkligen supergott! Dock så borde jag kanske tagit lite mindre nutella i, haha! Annars har jag tillbringat dagen med att läsa Eleanor & Park som köpte för inte så länge sedan. Än så länge gillar jag den! Ikväll planerar jag och Linnéa att titta på lite skräckfilmer! Jag förstår egentligen inte varför jag plågar mig själv med att titta på sådant när jag vet att jag blir jätterädd efteråt! Haha!

The fault in our stars

För ungefär en halvtimme sedan kom jag hem ifrån bion! Det var supertrevligt och efter filmen åt jag och Linnéa Mcflurry ballerina på McDonald's! 
 
Och till filmen då, The fault in our stars. Filmen var verkligen jättefin. Sättet den var filmad på, soundtracket, vinklarna, och så vidare! De flesta delarna i boken var med i filmen också, vilket gjorde mig glad! Jag tyckte att filmen var detaljderad, vilket jag faktiskt inte hade förväntat mig! Det var en bra film, en superbra film! Men som vanligt så hade jag antagligen en aning för höga förväntningar! Hade det varit en dålig film hade jag inte suttit i biosalongen och gråtit tillsammans med resten av dem som tittade på filmen! Men som i de flesta fallen tycker jag att boken är mycket bättre. Boken är ju helt underbart fantastisk! Kärlek till The fault in our stars! Jag rekommenderar er alla att framförallt läsa boken, men också se filmen!

Bio ikväll

Canon eos 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II
Hej på er fina ni! Har ni det bra? ♥︎ Själv taggar jag The fault in our stars ikväll på bio! Jag har hört så himla mycket bra om filmen, bland annat att den är väldigt detaljerad, precis som boken är, och det hoppas jag verkligen! Jag vet att det inte är bra att ha såhär höga förväntningar men jag kan inte hindra mig själv! Haha
 
Igår kväll pratade jag med mina föräldrar om precis allt och ingenting. Min mamma tycker tillexempel att hon och jag ska åka till Rom tillsammans! Och det skulle ju vara så himla fint! Tänk så mycket att fotografera och se? Jag är ju desperat efter att åka någonstans, helst precis just nu! Men det är ju inte så enklet som att bara resa utan att planera något innan! Så Rom lär inte bli i sommar i så fall! Det kom också på tal att åka till Skåne faktiskt! Vilket gjorde mig väldigt lycklig eftersom att jag har en väldigt fin vän där som jag mer än gärna skulle vilja träffa! Hej Hej Maja! ♥︎ Att få åka dit skulle göra mig väldigt glad! :)

Fel i kommentarerna!

Canon eos 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II
Hej hej! Det verkar vara något fel i mina kommentarer! Det verkligen inte att ändra utseende på dem vad jag än gör! Har någon av er finisar något förslag på vad felet kan vara? 
 
Visst är allt himla enformigt på tal om ingenting? Jag är desperat efter att få göra någonting! Helst av allt resa. Vart spelar ingen större roll, bara komma bort ett tag! Jag och själklart många andra har gått skola i 9 år nu! Det kanske är just därför allt känns så otroligt enformigt och tråkigt! Jag vill iväg! Vart som helst!
 

Godmorgon!

Canon eos 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II
Hej på er allesammans! Och godmorgon! Jag satt bokstavligen uppe till tre och försökte fixa designen! Det är en del kvar att göra och allt lär nog inte bli klart idag eftersom att jag gör om så pass mycket! Önska mig lycka till! Haha. Nu ska jag gå och äta lite frukost! Ha det bäst!

Gör om bloggen

Som de flesta kanske ser så gör jag en rätt dramatisk förändring på min blogg. Jag har länge haft skissen klar men inte känt att jag haft några bilder eller möjlighet till att göra klart den! När jag började med skissen fick jag framförallt insperation av Filippao.blogg.semen nu i efterhand har jag lagt märke till att min design är otroligt lik Byjozie.se som jag tidigare gjorde ett länkbyte med! Min tanke från första början var självklart inte att kopiera någons design överhuvudtaget! Men som sagt så har jag länge haft en skiss och en tanke på designen i huvudet, och det var inte förrän den var någorlunda klar som jag såg likheten! Haha! Det lär kanske bli så att jag gör om den ytterligare efterhand! Men först vill jag såklart bli klar med det jag påbörjat! Ha det bäst! 

Glad midsommar!

Ville passa på att önska er alla en riktigt glad midsommar! Kanske är det varmare där ni är än där jag är! Här är det så otroligt kallt! Tjocktröja och jeans blev det i år! Jag som vanligtvis har klänning på midsommar? Vart tog sommaren vägen?

I love you

Jag hoppas på att snart kunna göra en ny design till bloggen! Jag har redan planerat hur jag vill ha den och så vidare, problemet är bilderna jag vill ha med i designen! Jag har inte några bilder! Förhoppningsvis blir det något av det i alla fall! Önska mig lycka till, haha.

Länkbyte med Byjozie.se

 
Jag gör nu ett litet länkbyte med Byjozie.se. Josephines blogg är en himla fin blogg fylld med vackra bilder som inspirerar något otroligt. På hennes blogg kan man hitta allt från foto till bloggtips och redigering! Jag tycker att ni alla borde klicka er in på Josephines otroligt fina blogg och inspireras som jag gör! Jag tror att ni alla kommer att gilla hennes blogg precis lika mycket som jag! Alla bilder ovan är ifrån Byjozie.se! Det var ganska nyligen som jag hittade hennes blogg, sedan dess har jag läst den nästan dagligen! Klicka på bilden för att komma till hennes blogg!

Some infinities are bigger than other infinities

På söndag kväll ska jag se The fault in our stars med Linnéa! Gissa om jag är taggad? Jag har otroligt höga förväntningar eftersom att boken var så otroligt vacker och rörande! Inte bara rörande, en del av mig dog nog när jag läste den boken haha! Jag hoppas verkligen på att filmen når upp till mina förväntningar, det är ju aldrig kul att bli besviken! Det är bara vänta och se! Men otroligt taggad är jag i alla fall! Det är bara vänta och se!

Fujifilm Instax Mini 8

 
Hur mysigt skulle det inte vara med en polaroidkamera? Jag vill ha en så gärna att jag skulle kunna springa till närmaste affär och köpa en nu direkt! Dock så tror jag inte att dessa underbaringar säljs i affär? Jag har dock hittat världens sötaste lilla polaroidkamera ifrån Fujifilm! Den finns att hitta på Scandinavianphoto, Länk Här. Och kostar 990kr. Tänk så fint att kunna ta sådana bilder som man sedan hänger upp på väggen eller sätter in i någon liten bok? Så himla fint och mysigt! Jag har alltid tyckt att polaroidkameror är otroligt mysiga och att bilderna alltid har en speciell känsla, även om själva bilder faktiskt inte är bra! Det är något med polaroidbilder!

High hopes

Ja så kan det gå till när man har tråkigt hemma och fönsterljuset är bra.
Hur är sommarlovet för er allihopa? Själv har jag hunnit se Frost två gånger än så länge! Och fler gånger lär det väl bli haha. Det som gått av sommarlovet hitills har varit långtråkigt, jag har inte gjort mycket alls, vilket var skönt de första två dagarna av lovet, nu är det bara tråkigt. Inte ens lust till att fota har funnits? Det är olikt mig! Men det blir förhoppningsvis bättre. Bråvalla är jag ju faktiskt jättetaggad på! Lyssnade på Lana Del Reys nya album både idag och igår, måste nog säga att jag är lite smått besviken? Tyckte om det förra albumet bättre! Fast vissa av låtarna på det nya är ju helt fantastiska! Old Money, Money Power Glory och Pretty when you cry är några jag tycker om riktigt mycket!

Blogglista!

Nämn något som gjorde dig glad igår:

Himla svårt att peka ut just en sak som gjorde mig glad igår ju! Men jag tittade på Frost och det är ju aldrig fel? Och att Skypa med underbara personer är ju också väldigt fint! Hej Maja! ♥︎

 

Vad gjorde du kl 08 imorse:

Sov såklart? Haha. 

 

Vad gjorde du för 15 min sedan:

Bra fråga.. Jag lyssnade igenom några av Lana Del Reys nya låtar tror jag bestämt!

 

Det sista du sa högt:

Det sista jag sa högt var "Vaa??"

 

 Det senaste någon sa till dig:

"Sandra? Nej det var inget." 

 

Vad har du druckit idag:

Vatten! 

 

Vad var det senaste du åt:

Pannkakor!!! Inte helt fel va?!

 

Vad var det senaste du köpte:

Mina Vans bland annat, jag fick ett förfärligt skavsår på höger häl! :((

 

Vad är det för färg på din ytterdörr:

Lite sorgligt att jag behövde tänka efter på denna frågan! Men vit! 

 

Vad är det för väder hos dig nu:

Mulet och trist, inget sommarväder här inte!

 

Godaste glassmaken:

Om det är sådana glassmaker där man ska välja kulor så är det utan tvekan den som smakar kaffe och har ett namn som jag aldrig kommer att lyckas uttala! Om vilken glass som helst räknas så Ben&Jerry's Peanut butter cup! Har ni inte smakat den, gör det.

 

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: 

Både ja och nej? Haha! Fast det låter ju lite vackert, eller hur? 

Sover du tungt:

Jag hade för en tid sedan ganska så jobbiga sömnproblem haha, men det är bättre nu och nu mera sover jag ganska bra haha. 

 

Drömmer du mardrömmar:

Nej inte så ofta!

 

Trivs du med ditt jobb:

Jobb? Pfft.

 

Favoritklädsel:

Kläder? Haha nej jag skojade bara! Men min stora mysiga klasströja är alltid underbar att ha på sig! Fast i övrigt så älskar jag kjolar och klänningar ju. 

 

Favoritlåt just nu:

Förväntas jag kunna välja en låt??? Money Power Glory - Lana del rey bland annat.

 

Vad ser du om du tittar till höger:

En vägg just nu!

 

Vad gör dig glad just nu:

Just nu? Jag vet inte haha, musik kanske? 

 

Vad ska du göra härnäst:

Bra fråga. Sommarlov ju, man kan göra lite vad man känner för!

 

Höger eller vänsterhänt:

Högerhänt alla dagar i veckan!

 

Humör just nu:

Jo då, det är bra!

 

Favoritgodis:

Är egentligen inte så mycket för godis men sådana körsbär älskar jag!

 

Kläder just nu:

Min blommiga klänning!

 

Sommarplaner:

Bråvalla är väl det enda jag planerat att göra i sommar.

 

Hur många kuddar sover du med:

Minst två. Går ju inte att sova annars!?

 

Spelar du något instrument:

Jag är lika musikalisk som en tegelsten! Är dock oerhört duktig på att lyssna på musik! 

 

Morgon eller nattmänniska:

Både och! Beror lite på haha! Vissa dagar är jag hur pigg som helst på natten och kreativiteten flödar! Medan jag vissa dagar somnar vid 21!

 

Vad är viktigast för dig:

Finns väl rätt mycket saker här i världen som är himla viktigt, det har väl alla olika syn på kan jag tänka mig! Men mat, vatten och syre kan väl vara rätt bra om man tänkt överleva och ens hinna fundera på vad som är viktigt? 

Blomkransar

1 2 3
Att blomkransar är fina var väl kanske ingen nyhet? Haha! Jag föll hårt för dessa tre! Alla är ifrån Madlady.com och kosar 129kr.  Den jag gillar mest är nog den tredje kransen, tänk den till en vit klänning nu såhär på sommaren! Eller ett par shorts och ett linne kanske? Helt förälskad i dessa kransar!

I jumped so high I touched the clouds

Som jag har letat och funderat fram och tillbaka angående dessa Vans. Jag har velat ha ett par sedan tidernas begynnelse, tanken var från början att jag skulle köpt svarta. Men när jag idag provade ett par blå blev jag helt fast vid dem! Så fina! Färgen är helt underbar! Jag köpte mina på Nilson Shoes för 650kr. Jag köpte också en Jeansjacka, ett par solglasögon och en bok! Sen följde det med lite ointressanta saker som en bikiniunderdel och strumpor också. Himla nöjd med allt jag fick med mig hem! Mest mina efterlängtade vans såklart.

Sommarlov!

Nu är det sommarlov. Ska jag vara glad eller ska jag vara ledsen? Jag är både och. Det var en väldigt fin avslutning med både skratt och tårar. Finaste klassen hamnade jag i när jag bytte skola i sjuan! Jag kommer att sakna hela min klass och alla lärare så otroligt mycket. Att hamna i en sådan klass som vår klass var händer bara en gång. Efter avslutningen fick jag vackra blommor, pengar, ett halsband och ett armband i present, jag är så tacksam för det jag fick! Sedan åkte vi hem och fikade med lite tårta, sedan gick jag och mamma för att äta pizza tillsammans! Otroligt mysigt!
 
När jag vaknade i morse hade jag ingen aning om vad jag skulle göra av mig själv, verkligen ingen aning! Jag kände mig lite sådär vilse haha! För att hur börjar man sitt sommarlov egentligen? Det slutade i alla fall med att jag gick ner, tog en kaka och gick upp till mitt rum igen! Fin start va?

Klassresa

Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II
 Nu var det sådär sorgligt många dagar sedan jag skrev igen! Men jag har faktiskt varit på klassresa i Stockholm från måndag till tisdagen. Klassresan var underbar, jag vet inte något annat sätt att beskriva den på. Vi började med att gå på Gröna Lund hela måndagen, efter det åkte vi till Scandic hotell som vi självklart sov på till tisdagen. Tisdagen spenderade vi på Naturhistoriska och lite fritid i Stockholm. Jag måste säga att Stockholm inte är för mig. Jag som är ifrån östegötland kände mig som en bonde där på Stockholms gator! Det kändes lite som att jag lika gärna kunde burit en stråhatt och cowboy boots! Kanske en högaffel i handen också? Haha nej inte riktigt så illa kanske. Men jag kände mig inte direkt som hemma där! Vi gick i alla fall runt lite på gatorna, tittade i affärer och sådant, sedan gick hela klassen till en park för att äta pizza, sedan bar det av hem igen! Om jag skulle berätta alla stunder i detalj så skulle detta bli en roman, så jag hoppar över det tror jag! Nu tänkte jag måla naglar och så vidare eftersom att jag faktiskt går ut nian imorgon!

Taken away to the dark side

Idag har jag sett ännu en Harry potter film! Jag är just nu på den femte filmen? Ja herregud det är ju en del att se! Jag dricker C-vitamin, äter halstabletter och latar mig i sängen. Som tur är så är det bättre idag än vad det var igår! Så förhoppningsvis kan jag följa med på klassresan! Jag är ju så himla taggad på att fota på Gröna lund! Haha! Ja det är ju kanske dags att börja planera vad jag ska ha med mig? Jag tänkte trycka ner allt i min Kånken eftersom att packningen skulle vara så lätt som möjligt!

Take my body.

Låtar som spelas på repeat i mina hörlurar just nu! Älskar låtarna så mycket!
Idag har jag tittat på 3 av Harry Potter filmerna. Trodde aldrig att Jag skulle säga det faktiskt. Men det gjorde jag! Och det är faktiskt inte så himla dåligt! Rätt bra faktiskt! Jag är också lite krasslig så det känns som en bra sak att ligga i sängen och titta på film! Jag ska försöka se klart filmerna innan söndag! Man vill ju se alla! Haha!

Countdown

Hej på er! Satte ihop en liten coutdown i Photoshop inför trevliga saker som händer den närmaste tiden! Det är endast 4 dagar kvar till klassresan, vi åker till Stockholm på måndag, går på Gröna lund, sover på hotell och går på Naturhistoriska på tisdagen! Hoppas på att få lite bilder ifrån Gröna lund faktiskt haha! Det är 21 dagar kvar till Bråvalla där jag bland annat ska se Lana del rey och Imagine dragons! Så taggad! Och det är exakt en vecka kvar tills vi får sommarlov! Ja vad finns det att säga om det? 

But if you loved me, Why'd you leave me?

Bild på lite saker jag plockade med mig ifrån stan i samband med datorinlämning på skolan! En vit, v-ringad t-shirt ifrån Gina tricot, en kjol ifrån H&M och ett iPhoneskal ifrån H&M! Supernöjd med alla sakerna! Nu är det ju långhelg och allt också. Såhär lagom innan klassresan! Helgen ska jag nog mest spendera med att vila, är så himla trött haha! Helt ärligt så känner jag att jag skulle kunna lägga mig och sova nu men det är nog lite väl tidigt för det! Jag kanske lyckas hålla mig vaken till 21 i alla fall? Haha!

Endings are hard.

Om det är något nian lärt mig så är det att Endings are hard. Att tårar kommer att fällas oavsätt om man gillar sin klass eller inte. I tisdags var det middag med klassen. Det var så oerhört underbart. Alla var så himla vackra, uppklädda, glada. Känslan under hela kvällen var obeskrivlig. Glädje, sorg, rädsla och hopp. Jag tror inte att man förstår hur mycket allt faktiskt betyder för än förrän man har kommit till tiden då det är dags att släppa taget. Även om jag kanske inte är bästa vän med alla så är det hela klassen som helhet som jag älskar så mycket. Och att behöva lämna dem jag faktiskt gått i samma klass som i 9 år gör ont, det var aldrig någon som sa att det skulle vara enkelt. Idag fälldes många tårar, det var sista gången vi träffade en av våra lärare i skolan, det var sjukt jobbigt och de flesta i klassen grät nog haha. Att sluta nian, att veta att det är slut på riktigt är en skrämmande tanke, det gör mig tårögd bara att skriva om det.
 

Vandring

Jag har aldrig varit så glad bara lägga mig ner i sängen. Idag, såhär lagom innan niornas avslutningsmiddag så har jag och övriga som inte var med på en hajk med klassen fått kompletera det genom att gå på en vandring som var ca 2 mil. Mina fötter har nog aldrig varit så döda som dem är nu. Jag har ont överallt och just nu känns det ärligt inte som att jag kommer att kunna gå imorgon! Nu måste jag ju dock gå och göra mig i ordning för niornas middag! Haha! Önska mig lycka till!

Din skönhet är min natthimmel

 
Nu är det juni och allt! Jag känner att detta kommer att bli en bra månad! Sommaren till ära så satte jag ihop ett litet mysigt kollage med en outfit som inte skulle sitta helt fel kanske? Haha!