I'll love you long after you're gone

Canon eos 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II 

Hej på er! Idag är en sådan dag då jag verkligen inte gjort någonting alls, jag vaknade, åt frukost och resten av dagen har bara försvunnit haha! Någon dag här tänkte jag försökta ta mig till stan oDch köpa Orange is the new black fast boken då! Det gäller bara att orka haha! Idag kom också min lilla söta väska som mamma beställde för ett par dagar sedan, det kommer bilder på den om jag orkar ta några!
 
Kram

I'm yours, you know it.

Canon eos 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II + stativ
 
Idag vid 21 gick jag till piren här i Krokek för att fotografera! Jag ville försöka mig på att fotografera sådana bilder som får vattnet att se lite dimmigt ut, det kunde väl gått bättre men antagligen också mycket sämre! Det är första gången jag testar detta. 

3 Dresses

 

Öland dag 4

Canon eos 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II
 
Vår sista hela dag på Öland började vi likt alla andra dagar med sol och bad! Efter att ha badat och solat begav vi oss till Borgholm. Det var verkligen den finaste och sötaste staden jag någonsin skådat! Allt var så himla fint! Jag fotograferade dock inte så mycket eftersom att det var så himla mycket folk och jag har fortfarande lite svårt för att fota bland andra haha! Vi åt supergod glass i smaken blåbärscheesecake! Så god! Vi promenerade omrking på Borgholms gator och kom bland annat till en stor hamn med massor av stora båtar. När vi kom hem ifrån vår lilla utflykt packade vi och gjorde i ordning lite eftersom att vi skulle åka hem dagen efter, sedan hade vi en till omgång Yatzy som tog halva natten kändes det som! Haha! 

Öland dag 3

Canon eos 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II
 
Vi började som vanligt dagen med att bada och sola. Eftersom att det var pappas födelsedag så åt vi på en mysig resturang som tydligen skulle vara "Ölands bästa plankstek" men eftersom att jag inte äter det så åt jag helt ärligt godaste pizzan i mitt liv! Efter det beslöt vi oss för att åka till bergen som är på bilderna ovan, bilderna gör inte platsen rättvisa, det var verkligen superfint! Efter det åkte vi runt lite tills vi kom till en mysig liten hamn som vi stannade ett tag vid, vädret var helt perfekt. Mer än så gjorde vi faktiskt inte just den dagen, vi åkte hem, spelade yatzy och la oss.

You're my love.

Canon eos 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II
 
Här är lite bilder som min kära syster Monika tog på mig! Öland är så himla vackert, så annorlunda jämfört med här hemma, jag önskar att jag kunde få fotografera porträtt på Öland hela dagarna! Haha!

Livet efter dig

Idag blev jag hämtad ifrån pappa av min låtsaspappa, vi åkte till city i Norrköping och åt lunch och handlade lite! Vi skulle bland annat leta efter en skjorta och shorts till honom och jag skulle köpa en ny laddarsladd till min iPhone eftersom att den jag köpt för ungefär en månad sedan gick sönder! Sladdarna går verkligen sönder hela tiden! Så tråkigt! Jag fick i alla fall sladden jag behövde, men eftersom att jag är jag fick jag med mig två saker till! Ett blommigt linne som jag är helt förälskad i, det finaste linnet jag sett! Och en bok jag länge velat ha! Jag har hört så mycket gott om den här boken och haft den på min lilla lista över böcker jag vill läsa så jag beslöt mig för att köpa den! 

Öland dag 2

Canon eos 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II
Del två med bilder ifrån Öland!
 
Andra dagen på Öland spenderade vi faktiskt på Böda sand! Stranden var superfin, vattnet var skönt och jag kom hem lite väl solbränd! Vi solade och badade, men vi cyklade också runt på området i trampcykel-liknande saker och åt underbart goda glassar! Hur mysigt som helst! När vi kom tillbaka till stugan tog jag och Monika en liten fotorunda (fler bilder kommer), vilket var superfint. Ljuset var helt fantastiskt och kossorna var så söta! Haha!
Efter vår fotorunda så grillade vi. Trötta efter turen till Böda så la vi oss ganska tidigt och somnade snabbt!

Öland dag 1

Canon eos 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II
Hej! Gissa vem som är tillbaka? Jag är! Jag är äntligen hemma igen, med bilder och en solbränna! Mina dagar på Öland har varit hur härliga som helst, vi har badat hur mycket som helst, ätit glass, solat, fotat och bara njutit av värmen! 
 
Första dagen kom vi dit lite senare på eftermiddagen, runt 17. Vi började med att åka till stugan, packa upp lite och sedan begav vi oss direkt mot stranden! Efter att ha badat och solat åt vi pizza på en resturang i Köpingsvik. Vi gick sedan på en promenad för att ta en närmare titt på området! Efter att ha gjort allt det var klockan så pass mycket att vi åkte hem och la oss!

Cravings ♥︎

Det finns så underbart mycket fina kläder nu såhär på sommaren! Väskan längst upp till höger har jag faktiskt nyligen beställt! Jag är helt förälskad i sådana väskor! Så fint till en blommig klänning! Enkel, söt och passar till det mesta! Svarta kjolar är ju heller aldrig fel? Läderskärp är ju också underbart till klänningar! En så fin liten detalj!
 
Kram

Öland

 

Hej på er! Efter ca 5 timmars bilfärd är vi äntligen framme på vackra Öland! Vi i princip kastade in våra väskor i stugan och begav oss till stranden! Vattnet är varmt och det är så otroligt fint här! Så härligt. Imorgon planerar vi att åka till Böda över dagen! Ni får leva med mobilbilder de närmaste dagarna! Haha.
 
Kram! 

Imorgon åker jag till Öland

Imorgon, 20 Juli, åker jag till Öland med min pappa och hans familj! Vilket betyder att bloggen troligen står still fram till på torsdag! Det ska bli superskoj att åka till Öland, gissa om jag ska fotografera?! Så mysigt att bo i en stuga, bada och fota! Jag kanske hinner göra något litet tidsinställt inlägg, men det återstår att se! Jag har varit på Öland en eller två gånger förut, men då var jag så pass liten att jag knappt minns någonting! Nu ska jag packa det sista och ta mig en dusch! Ha det fint!
 
Kram

Öland på söndag!

Canon eos 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II
Idag var jag och mamma både hem och till stan en sväng. Jag ska nämligen till Öland på söndag. Jag fick med mig både torrschampo, en klänning, hårnålar och godis till bilresan! Jag är himla nöjd!
Det ska bli skönt att komma bort ifrån det vanliga ett tag, även om det bara är till Öland, jag behöver detta känner jag haha! Hoppas att ni också har en fin sommar!

Svar på kommentar

 
Fick en fråga angående min mugg som jag visade i det här inlägget. Muggen är köpt på Lagerhaus för 49kr! Här är en direktlänk till muggen!
 
Kram!

If you call for me you know I'll run.

Canon eos 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II
Du är den enda som kan prata med mig utan att avbryta mig med verkligheten. 

Räkafton

Canon eos 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II
Bjuder på lite bilder tagna i lördags då det var något som kallas räkafton här! Det bjöds på räkor, musik och dans. Jag äter dock inte räkor så för mig blev det en supergod pastasallad! Musiken var inte heller den bästa så jag stannade inte länge, istället gick jag och tittade på Orange is the new black haha. Jag har bara ett avsnitt kvar.. herregud jag har verkligen gått igenom hela serien snabbt! Vad är sommarlovet annars till? Haha. 
 
Kram.

Once upon a dream

Canon eos 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II
Hej finisar! Idag åkte jag hem ifrån campingen, bara över dagen, för att hämta mina shorts som jag beställde ifrån Zara! De är så fina och jag älskar dem! Jag kanske eventuellt tar någon bild imorgon! Idag passade jag också på att köpa denna otroligt söta mugg! Är den inte underbar? Nackdelen med dagen är väl att när jag vaknade så mådde jag inte bra alls, det gör jag egentligen inte nu heller, jag har ont i hela kroppen känns det som! Så himla typsikt!
 
Kram.

12 Juli

Hej finisar! Nu har jag äntligen min sladd till kameran! Dessvärre har jag inte fotat mycket alls, jag ska försökta ta lite bilder så att det finns något intressant här på bloggen haha! Jag och Linnéa har också beslutat att vi ska gå på bio och se en skräckfilm! Jag var dum nog att skriva med det på min summer bucketlist! Jag kommer att avlida där i salongen! Men det är okej, haha! Nu ska jag nog faktiskt titta på ett avsnitt av Orange is the new black, för att det är ju så himla bra!
 
Kram.

10 juli

Hej! Jag måste ju medge att jag kände mig lagom duktig när jag insåg att jag glömt min sladd till kameran. Dock så får jag sladden på lördag i vilket fall, men det betyder ändå att jag inte kan ladda över bilder förrän lördag! Så himla tråkigt. Idag har jag i alla fall åkt till vår camping, där hittade vi 4 stycken små sorkar, så otroligt söta! Vi fångade dem och släppte ut dem vid skogen istället, hoppas att de trivs bättre där! Små sötisar! Jag har också badat för andra gången i år! Stolt ju! Haha.
 
Kram.

Hands

Canon eos 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II
Tog dessa bilder tidigare idag, hela 163 bilder tog jag! Och av dessa 163 bilder valde jag ut dessa 7 att publicera på bloggen.
 

Shorts ifrån Zara

Är inte detta världens finaste shorts?! Min mamma var så himla snäll och beställde två plagg ifrån Zara till mig, dessa helt ubderbara shorts samt en "kirurggrön", som det så fint hette, tröja. Älskar båda plaggen så otroligt mycket! Dessa shorts alltså, det finaste jag sett.
 
Idag har jag faktiskt varit duktig tycker jag! Jag rensade garderoben ändå! Jag har också städat lite i mitt rum samt hunnit börja titta på serien Orange is the new black! Än så länge tycker jag att den är superbra faktiskt! Alltid kul med en ny serie att titta på! Särskilt såhär på sommarlovet! 
 
Kram.

Will you take me to nirvana?

Så himla varmt det har varit idag. Herregud säger jag bara! Jag känner mig hur stekt som helst ju, haha! Jag ska dock inte klaga på det eftersom att det äntligen är lite värme här i Sverige också. Jag har, trots värmen?!, spenderat dagen inomhus med Monika, min syster. Jag kan stolt säga att vi faktiskt gick till affären för att köpa glass, som jag sen inte hann smaka för att jag skulle bege mig hem till mamma igen, så kan det gå! Jag köpte även Snapple, milkshake med cappuccino smak, såå himla god. Och en vanlig latte ifrån Starbucks, här satsar vi på olika drycker haha! Nu ska jag i alla fall spendera några dagar här hemma innan jag beger mig mot campingen ett tag, vilket ska bli mysigt. Imorgon hade jag väl eventuellt tänkt att rensa min garderob lite, det behövs. Men man vet aldrig med mig! Jag har sagt att jag ska rensa den så himla länge nu men fortfarande inte tagit tag i den?! Önska mig lycka till med det.
 
Kram 

Just nu

 
Dessa två låtar lyssar jag på konstant nu mera känns det som! Det känns lite fantastiskt att faktiskt ha sett Sam Smith live! Nirvana är så himla bra live, jag tycker att den är bättre live än inspelad faktiskt! Synd att han inte har så många låtar ännu.
 
Dagen har jag spenderat i sängen framför filmer haha. Jag kunde inte somna förrän vid klockan 05! Lite lagom trött nu med andra ord! Men det är okej, det är sommarlov ju! Varmt är det också, jag känner mig lite stekt efter att ha suttit inne i värmen haha! 
 
Kram.

Svar på kommentar

Fick en fråga nyss som jag tänkte svara på här i ett inlägg! Jag redigerade videon i ett program som följde med när jag köpte min Macbook air, det heter iMovie och finns vad jag vet på alla Macdatorer. Kul att du tyckte om videon! Det värmer! Jag är ju nybörjare på filmredigering! Kram! 

Fint från Zara

Tog mig en titt på www.zara.com och titta vilka otroligt fina saker jag hittade! Älskar särskilt shortsen i mitten! Så himla fina! Tröjan finns här, shortsen i mitten här och de blå shortsen finns härKanske försöker övertala min mamma att beställa något! Haha! Livet är hårt med ett ungdomskort som inte går att beställa med! Kram.

Kanotpaddling!

Hej! Idag har jag och familjen hos pappa varit ute på lite äventyr! Vi har paddlat kanot! Det var verkligen superkul! Jag kan dock erkänna att jag inte är den bästa på att paddla kanot, undra hur många gånger vi körde in i berg, stenar, träd, buskar, i andra kanoter och så vidare. Jag badade också för första gången i år! Lite stolt är man ju ändå! Efter det åkte vi till några vänner, där spelade vi kubb i solnedgången, en riktig sommardag. Imorgon skulle vi eventuellt åka och bada tror jag? Har ni också haft en fin dag? Kram!

Videon på youtube!

Nu är videon uppe! Färgerna i videon har blivit lite matta av någon anledning? I vilket fall, den är uppe. Inte helt perfekt, jag är medveten om det! Det är faktiskt min tredje video!

Två till min samling

Idag var jag så illa tvungen att gå upp vid halv 8! Mitt i natten ju! Nej men skämt åsido! Jag skulle i vilket fall till tandläkaren eftersom att jag ska få tandställning! Det gick bra, jag fick ta bilder, bita i lera, ta röntgenbilder och så vidare! Hela besöket tog över en timme! Jag fick också veta att jag kommer att ha tandställningen på plats innan jul, lite taggad är man väl ändå haha.
 
Efter tandläkaren åkte vi lite snabbt till Akademibokhandeln för att ganska uppenbart hitta någon bok! Jag har ganska slut på böcker att läsa nu känns det som! Hittade i alla fall två böcker, jag ger Sarah Dessen en chans och läser ännu en bok av henne, denna heter Mycket mer än så. Jag köpte också Det handlar om dig som jag hört mycket bra om! Böcker är ju utan tvekan med på listan över det bästa som finns! Böcker ger en på något sätt möjligheten att komma undan verkligheten för en stund.

Mitt perfekta liv

Jag är inne på min fjärde bok det här sommarlovet! Jag har blivit helt galen i att läsa! Jag läste imorse ut Mitt perfekta liv av Sarah Dessen, jag hade höga förväntningar på boken eftersom att jag hört att hennes böcker är så bra. Jag måste dock säga att jag är besviken! Lite tråkigt men så är det, jag tyckte att den var enformig och lite långtråkig. Jag har nu börjat läa Jokern av Markus Zusak, en bok jag köpte i våras om jag inte minns fel! Jag hade inte tänkt läsa den egentligen men efter att ha hört bra om den så tänkte jag att varför inte?
 
Idag har jag och Linnéa också spelat in en video! Ska bli intressant att redigera den haha! Men nu ska jag faktiskt återgå till mina kära böcker!

Harry Potter The Exhibition

Canon eos 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II
 Som jag skrivit tidigare så var jag och Linnéa på Harry Potter The Exhibition igår! Jag måste verkligen säga att utställningen var helt fantastisk! Över förväntan! Jag är ju ändå inte det stlrsta fanet, men det var verkligen helt otroligt. Man inser inte hur detaljerat allt ifrån filmerna är förrän man ser rekvisitan på så nära håll! Imponerande! Det var en utställning som verkligen var värd att gå på, skulle utan tvekan vilja gå igen! I den tillhörande lilla butiken som fanns kunde man köpa hur mycket som helst! Allt ifrån halsdukar till trollstavar och godis! Jag köpte de berömda Bertie botts Every Flavor Beans och chokladgrodorna! Jag och Linnéa skulle eventuellt göra en video där vi testar de olika smakerna i Every flavor beans haha, smaker som bland annat vomit lockar ju inte!