They say that the world was built for two Only worth living if somebody is loving you

Idag anlände ett paket hem till mig! Paketet innehöll mitt BareMinerals-get started kit som min mamma köpt till mig! Det innehöll också ett nagellack ifrån O.P.I! Dagens höjdpunkt utan tvekan! Ska bli så kul att testa dessa produkter! Särskilt BareMinerals! Jag har hunnit prova det lite snabbt, och det lilla jag testade verkar vara otroligt bra!  Tack mamma! ♡ Kan ju också passa på att nämna att jag stod i skolans café idag. Jag stod tillsammans med en ifrån min klass och två killar som går i 6an! Det var faktiskt roligare än förväntat, lite kaos och stressigt kanske, men annars var det roligt! Jag drack 3 muggar latte haha, hälsosamt och så vidare! Så otroligt skönt med fredag imorgon! Jag vill bara sova! Sova hur länge som helst! 

30 frågor ♡

Eftersom att jag är sjukt dålig på att blogga så tänkte jag göra ännu en lista! Denna är tagen ifrån Julias blogg!
 
1. Hur lång är du?
Jag är ungefär 160cm (tror jag!?!) 
 
2. Har du/vill du ha några piercingar eller tatueringar?
Jag har just nu hål i båda öronen. Men jag skulle utan tvekan vilja ha tatueringar! Tillexempel ett infinity-tecken, änglavingar, ett citat eller något liknande på min handled! Kanske siluetter av svalor som flyger? Haha. Jag skulle också vilja ha någon slags tatuering på foten/vristen? haha!
 
3. Vilket är ditt favoritband och din favoritlåt?
Mitt absoluta favoritband är självklart Bastille! Men jag lyssnar samtidigt på The Neighbourhood och Lana Del Rey! Jag lyssnar också på Foster the people och Ed sheeran! Det finns så många! Jag älskar ju musik! ♡ Men min favoritlåt är nog.. Sleepsong - Bastille haha, alltid! ♡
 
4. Vilken är din favoritfärg?
Ärligt så älskar jag nog alla färger förutom brun! Men mina favoriter är nog vinröd och marinblå! 
 
5. Hur lång tid tar det för dig att duscha?
Det beror på ju! Ibland kan jag duscha på 5 minuter men ibland tar det 30? 
 
6. Vilka språk kan du? 
Svenska (om det räknas?), Engelska, Polska och några få ord och meningar på Spanska.
 
7. Hur lång tid tar det för dig att göra dig i ordning på morgonen?
Det beror nog lite på vad jag ska göra och vilken dag det är, på helger tar det flera timmar! Men på veckodagar då det är skola blir jag klar på ungefär en timma faktiskt!
 
8. Har du någonsin varit i ett slagsmål?
Jag tror faktiskt inte det. Inte i ett "riktigt" slagsmål haha. Bara på skoj om man säger så haha, jag gillar inte våld! Bråka inte mina kära vänner! Haha!
 
9. Vill du gifta dig någon gång?
Både ja och nej! Jag tycker att sjävla tanken av bröllop är fint! Och bröllop är otroligt fina! Det är en fin symbol för kärleken att gifta sig haha! Jag tycker såklart att man ska gifta sig med någon man älskar på riktigt, då är det en jättefin symbol och det är fint att på något sätt "FÖREVIGA SIN KÄRLEK FÖR VARANDRA". Så ja jag skulle kanske kunna tänka mig det haha.
 
10. Vad är din största rädsla?
Jag är rädd för otroligt många olika saker! Tillexempel döden och att förlora människor som jag älskar. Jag är också rädd för en zombieapokalyps ska inträffa haha. Många olika saker ju!
 
11. Hur skulle du beskriva din musikstil?
Jag vet inte vad jag har för stil, lite olika. Jag gillar när man får en speciell känsla av en viss låt, tillexempel av Sleepsong för mig! Känslan när jag hör den är obeskrivlig! Jag lyssnar väl som sagt på lite olika, det jag tycker är bra helt enkelt.
 
12. Om du var tvungen att förlora ett sinne, vilket? (syn, hörsel, känsel, lukt eller smak)
Jag tror att jag skulle välja luktsinne. Ett liv utan att se saker eller fota. Eller aldrig mer höra musik. Aldrig känna något, eller aldrig någonsin kunna känna smak! Nej usch så hemskt! Lukt skulle jag nog ändå kunna leva utan, trots att jag älskar parfymer!
 
13. Vad är din favoritmat?
Jag älskar tacos! Omnom! Jag gillar det mesta som är onyttigt faktiskt! Men så är det väl för det mesta haha.
 
14. Något du absolut hatar?
Detta var en otroligt svår fråga att svara på för mig. Det finns en hel del saker ju haha. Tillexempel läppglans som Julia också skrev, falska människor, dåliga argument, blodpudding, lakrits, när någon förolämpar saker jag tycker om, matte och folk som står i vägen! Herregud vad jag hatar det! När det står massor av människor i en dörröppning tillexempel, när dom ser att man kommer gående men ändå inte flyttar på sig! Så otroligt störande!
 
15. Något du verkligen älskar?
Jag älskar verkligen att fotografera! Det är mitt största instresse som jag antar att alla vet.. haha. Jag älskar också att läsa! Jag har en förkärlek till böcker och te. Jag älskar mycket saker ju! Musik och sommar, longboard, glass, vänner! Ja herregud.
 
16. Om du fick resa vart du ville, vart skulle du då resa?
De ställen som vi alla vill resa till haha! Los angeles, London, Paris. Något mysigt som Australien haha! Canada! Jag vet inte, överallt!
 
17. Hur många länder har du besökt?
Jag tror att jag har besökt 4 länder, inte mer än så haha!
 
18. När blev du senast förolämpad?
Idag faktiskt haha! Det var intressant!
 
19. Vad är den värsta förolämpningen du blivit utsatt för?
Jag har faktiskt ingen aning! Möjligtvis lite olika saker som hänt den senaste tiden haha, tillexempel att jag skulle göra världen en tjänst om jag dog! Hahaha! Jag tar inte åt mig av sånt som tur är!
 
20. Apelsin eller äppeljuice? 
Jag älskar faktiskt båda! Nej vad svårt, men vi säger äppeljuice då! Bara för att det är gott!
 
 
21. Har du några saker som du bara måste ha med dig i väskan överallt?
Hörlurar MÅSTE vara med, mobilen såklart, läppbalsam, nässpray (jag är beroende av det och läppbalsam), oftast tuggummin. I skolväskan så har jag ju alltid skolsaker, min dator och liknande!
 
22. Spelar du något instrument?
Jag spelar lite keyboard. Kan Pompeii och lite andra saker haha. Jag är alltså ingen musikalisk människa! Men jag skulle vilja kunna spela keyboard jättebra!
 
23. Finns det något speciellt som du vet att du aldrig kommer förstå dig på?
Jobbiga människor haha.
 
24. Vilken färg är dominerande i din garderob? 
Vitt, svart eller någon annan färg som jag inte lagt märke till? Haha jag har ingen aning!
 
25. Vilket är ditt stjärntecken?
Skytten här!
 
26. Vilken var den senaste konserten du var på?
Det var Bastilles konsert som jag var på 16 november 2013! Kommer alltid att minnas det. ♡
 
27. Vad heter du i mellannamn?
Claudia, kanske möjligen är därför min blogg heter SandraClaudia! Haha
 
28. Har du svenskt ursprung?
Min mamma har finsk bakgrund och min pappa är ifrån Polen, så nej det kan man kanske inte riktigt säga haha. Skulle dock vilja vara ifrån England eller något sådant fint!
 
29. Något du är beroende av?
Te, kaffe, min kamera, min mobil, dator, böcker, svarta jeans, rosor, doftljus och säkert 100 saker till. Jag är beroende av en del saker haha, säskilt min mobil och dator! 
 
30. Vad skulle du göra om du fick en miljon?
Gå på massor av konserter. Men också spara till efter gymnasiet så att jag efter det kan resa till massor av olika länder! Jag skulle antagligen köpa en ny kamera, en Mac, nya böcker och en del onödiga saker! Haha!

Söndagsångest

Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II
Nu är det redan söndag och söndagsångesten har drabbat mig! Imorgon är det skola igen, och allt kommer att flyta på som det alltid gör. Lite sorgligt ändå hur vi gör samma sak vecka ut och vecka in. Idag har jag i alla fall varit ute med Linnéa, första gången jag är med någon på hela lovet! Haha. Det var i alla fall mysigt, vi fotade och pratade, pratade om allt, det var lite fint ändå. På tisdag har vi planerat att bege oss till en bokhandel efter skolan, årets bokrea vill man ju inte missa haha! Jag älskar att köpa nya böcker! Att låna böcker är inte min grej haha, jag vill helst äga böckerna jag läser! Nu mera har det blivit så att jag bara köper mina böcker! På tal om böcker så läste jag ut "konsten att ha sjukt låga förävntningar" igår, och trots titeln hade jag visst alldeles för höga förväntningar! Den var verkligen inte så bra som jag hoppats, besvikelse där! Kanske borde man börja ha låga förväntningar på allt? Det låter väl som en ganska bra idé ändå? Då slipper man bli besviken när saker inte blir som man tänkt sig! 

Muffins ♡

 Jag gjorde muffins redan idag ändå! Chokladmuffins fick det bli. Med chokladbitar och allt! Det blev faktiskt gansla lyckade muffins ändå! Muffinsarna blev söta i de söta formerna som jag och mamma köpte igår! Jättesöta ju! ♡ Nu har jag något mysigt att knapra på till Melodifestivalen ikväll! Bara jag som tycker att det är helt avskyvärt dåligt i år? Jag har aldrig varit ett fan av Melodifestivalen, men detta är ju nästan skrattretande dåligt! Det är så att man tar fram en kudde framför ansiktet när man ser på det för att man skäms så mycket ju! Hoppas i alla fall att ni alla får en fin lördag! Ha det bäst så ses vi sen! ♡

Hold me in your arms

Jag fick med mig en del saker hem ifrån stan igår ändå! haha! Tack mamma för alla fina saker! ♡ 
Jag fick bland annat med mig en ny ljusslinga hem! Den på de två första bilderna! Jag vet inte riktigt vad de kallas haha! Dom har jag nu runt min spegel, jag valde också att sätta dit lite rosor i slingan! Jag älskar den verkligen! ♡ Jag valde också att ställa allt mitt smink framför spegeln, förut hade jag massor av andra saker på den bänken, i det HÄR inlägget finns bilder på hur det var förut. Jag fick också ett litet fat med ett ljus som är format som ett hjärta, det passar verkligen in. Jag fick också med mig hem Aussie schampo och balsam! Jag har aldrig provat Aussie förut, så det ska bli intressant, det luktar i alla fall tuggummi! Sånt rosa tuggummi som tappar smaken efter 5 minuter haha! Utan anledning köpe vi också jättesöta muffinsformar, rosa med hjärtan på haha, jättesöta. Och en "Spray cleaner" för mina sminkborstar. Jag tvättade alla igår och det är ju hemskt hur mycket som sitter fast på dem! Usch! Inte nog med det så köpte jag ett anteckningsblock, jag har fått för mig att jag ska börja skriva dagbok! Så att man kan få ut alla sina tankar haha, det känns som en bra sak! Nu tror jag faktiskt att jag ska ta tag i min otroligt stökiga bokhylla! Det är böcker precis överallt i den! Jag ska i alla fall försöka skapa lite ordning i den! Önska mig lycka till! Haha! ♡

Fotolistan

KAMERA
Systemkamera eller kompaktkamera? Jag har en systemkamera!

Vad har du för kamera? Jag äger för tillfället en Canon EOS 550D.

Fotar du med Raw eller JPEG? Jag fotar alltid i Raw.

I vilka lägen fotar du? Jag fotar i lite olika, men oftast i Manuellt (M) eller AV.

Vad är roligast att fotografera? Jag tror att jag tycker att porträtt är det roligaste, eller motljus!
 
Hur många objektiv har du? Just nu äger jag tre olika.

Föredrar du fasta eller zoom objektiv? Jag skulle föredra fasta!

Har du tappat bort något objektivlock? Det har jag säkert gjort haha! Så slarvig som jag är.

Vad blir ditt nästa inköp? Jag skulle vilja ha en ny kamerarem och ett nytt objektiv, men det får vänta!

Har kameran något namn? Jag brukar döpa mina saker, men kameran har inget namn faktiskt!
 
BILDBEHANDLING
Vad har du för photoshop? Just nu använder jag mig av Gimp.

Hur redigerar du en bild? Jag brukar för det mesta fixa ljuset, färgerna och skärpan.

Vilket format sparar du i? PNG eller JPGE.
 
ÖVRIGT
Har du varit på något fotouppdrag? Beror på? Jag har fotat ett bröllop och till en tidning.
 

Har du sålt bilder? Nej.

Vad blir ditt nästa fotouppdrag? Just nu har jag inget planerat.

Kommer folk fram till dig och frågar om du säljer bilder? Nej.

Nu är det sista frågan, tycker du att du är en bra fotograf? Tveksamt på den frågan haha. Njae det skulle jag nog inte säga att jag är.
 

Urbanears

Igår besökte jag och mamma stan, jag fick med mig bland annat en grå t-shirt, en skolplansch med en vitsippa på och ett par vita Urbanears. Jag är verkligen supernöjd med mina Urbanears! Ångrar verkligen inte att jag köpe dem! Igår kväll var det också The Brit Awards, var det någon av er som såg det? Jag såg det mest för att Bastille skulle uppträda och var nominerade haha. Bastilles framträdande var så bra! Herregud! Klicka HÄR för att se de. Jag skulle kunna se det 100 gånger om utan att tröttna! Taggar att se dem igen på Bråvalla i sommar! Det ska bli så oerhört kul! Idag då, 20/2, har jag verkligen inte gjort något alls! otroligt tråkig dag! Jag skojar inte när jag säger att jag legat i min säng och haft det allmänt tråkigt hela dagen haha. Imorgon ska jag i alla fall tvinga mamma att underhålla mig! Jag tror att vi skulle besöka stan igen faktiskt! På tal om inget så har jag funderat på att beställa Bareminerals startkit. Någon av er här som har testat och kan säga om det är värt det eller inte? 

18/2

 Hej på er fina ni! ♡ Har ni ett fint lov? Själv mår jag mycket bättre idag! Jag hoppas verkligen att jag blir frisk snart så att inte hela lovet gått åt till att vara sjuk! Dagen har jag spenderat med lite böcker faktiskt, jag läste ut "Som James Dean fast snyggare" och jag har också gjort några sidor i min wreck this journal. Jag känner att jag vill ha massor av böcker just nu! Jag vill mer än gärna ha "Boktjuven" och "Spring så fort du kan" och 100 andra saker haha! Jag tänkte i alla fall bara uppdatera er lite! Så vi hörs imorgon :D <3

Redigering av bilder ♡

Idag tänkte jag för ovanlighetens skull visa lite hur jag redigerar mina bilder! Så jag valde en bild jag tog förra sommaren.
 
• Till att börja med så ljusar jag alltid upp mina bilder i "kurvor" eller "curves". Jag lägger också på lite kontrast.
 
• Efter det lägger jag på ett mörkblått färglager. Sedan ändrar jag blandningsläget från "Normal" till "Skärm" eller "Screen" som det heter på Engelska. Jag drar sedan ner opaciteten till runt 15-20%.
 
• Sedan lägger jag på ett till färglager. Men nu ett rosa istället för blått. Sen ändrar jag blandningsläget från "Normal" till "Gör endast ljusare" som det så fint heter på Svenska gimp! Opaciteten drar jag ner till ungefär 10%.
 
 Klart! Mer än så är det faktiskt inte att göra! Ibland ändrar jag lite till i kurvor, om jag inte känner mig nöjd med resultatet! Men som sagt, svårare än så är det inte!  Hoppas att det hjälpte er någonstans, om det var något ni inte förstod så är det bara att fråga så svarar jag så snabbt jag kan! ♡ Ha det fint! ♡

Ändring i designen

Nu har jag äntligen tagit mig tid till en ny design! Det var på tiden kändes det som haha! Det kan hända att jag gör några små ändringar framöver med det får vi se. Tills vidare låter jag den vara såhär! Designen får mig att längta till sommaren sjuukt mycket! ♡

Alla hjärtans dag ♡

Till att börja med så vill jag säga Glad alla hjärtans dag! ♡ Till er alla! Hoppas att ni får en riktigt fint dag! ♡
Själv är jag ju som sagt sjuk och hade inte tänkt att göra något speciellt, jag ska nog titta på film lite senare ikväll faktiskt! Antagligen någon mysig Disneyfilm haha, och ja, vänta på att somna haha. Eftersom att jag inte mår så bra så känns det väl kanske inte direkt så nöjdvändigt att anstränga sig för att fira. Men för er som är friska och mår bra så tycker jag verkligen att ni ska hitta på något mysigt! Även om ni inte har någon speciell att fira med! ♡ Än så länge har jag inte gjort mycket idag. Jag har gjort en uppgift i svenska och ätit massor av frukt! (och jordgubbar) Så gott! ♡ Jag önskar verkligen att det kan bli sommar och varmt snart! Så man kan äta massor av jordgubbar och slippa frysa så mycket! 

You can always dream

Bild ifrån förra sommaren ♡
 Inatt var en händelsefull natt för mig haha, jag svimmade för första gången i hela mitt liv! Det var en intressant upplevelse måste jag säga. Jag vaknade vid 3 och frös jättemycket och tänkte att jag hade feber, jag skulle gå ner och leta efter en termometer för att se om jag hade feber, jag gick till vår tvättstuga och tog fram termometern och kollade, och jag hade feber haha. Sen när jag skulle lägga tillbaka den i kartongen så minns jag inte riktigt vad som hände, jag blev jätteyr och innan jag visste ordet av det så låg jag på golvet haha! Jag minns bara att jag hörde en smäll och att det blev svart. Efter en stund så vaknade jag och var sådär allmänt förvirrad och undrade vad jag gjorde på golvet haha! Så jag försökte ställa mig upp och gå till köket för att ta en tablett mot feber, men jag hann inte längre än några steg så låg jag på golvet i hallen istället! Haha herregud! Det var en speciell känsla att vakna i mörkret ensam på ett stengolv! Som tur var så slog jag mig inte värre än att jag slog i kinden, hakan och näsan, jag har också ett litet sår på armen och lite ont i axeln. Jag kom i alla fall upp för trappen sen och gick till mamma så det gick bra ändå. Dagen har jag spenderat i sängen med limevatten, och pratat lite med Julia, jag har också gjort lite skolarbeten och sånt trevligt. Nu ska jag faktiskt lägga mig, så vi hörs imorgon! På självaste alla hjärtans dag :'D ♡

12/2

Hej! Idag spenderades dagen också hemma. Jag har inte mått bra alls så jag lär vara hemma imorgon också. Lite lagom deppigt om jag är hemma sjuk på alla hjärtans dag och allt på fredag! Och ännu värre, sjuk på lovet! Usch så tråkigt! Idag har jag i alla fall läst ut Stolthet och fördom och tänkte börja på uppgiften till den. Hur det går återstår att se haha. Känns skönt att äntligen ha läst ut den! Nu kan jag börja läsa böckerna jag köpt!
Morgondagen ska jag antagligen spendera i sängen med svenskauppgiften och kanske lite SO. Jag vill också göra flera sidor i min Wreck this journal, men jag får väl se hur det blir med det också haha. Nu ska jag försöka börja på uppgiften, sen ska jag lägga mig och titta på tv. Vila är bra när man är sjuk har jag hört! Ha det bra <3

En liten lista ♡

Hur såg du ut för prick ett år sedan?
Jag hittade ingen bild som var exakt ett år gammal, men här är en som är tagen förra våren! (Som jag redigerade på nytt eftersom att hur jag redigerade den förra året inte var så fint haha!)
 
När vaknade du i morse?
Eftersom att jag trodde att jag skulle till skolan så hade jag ställt klockan på 06.05 men jag mådde ju inte bra. Jag gick upp 13.47 exakt haha! Trött och så vidare.
 
Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Jag utgår ifrån klockan 13.47 haha. Det första jag tänkte då var nog "idag kan jag läsa massor! Darcy! <3" hahaha! Jag älskar Mr Darcy..
 
 
Har du ringt någon i morse? i så fall vem, och vad sa ni?
Ärligt talat så är det något av det värsta jag vet att prata i telefonen haha! Jag försöker att aldrig ringa folk.. haha!
 
 
Vilket humör är du på?
Just nu är jag på sånt där "inget speciellt"-humör! haha! Det är väl helt okej bortsätt från att jag är sjuk!
 
Har du ont någonstans?
Halsen, huvudet och magen! usch!
 
Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?

Eftersom att jag inte mår alls bra så är jag inte direkt vidare sugen på någonting.. haha, fast typ Amerikanska pannkakor med sirap och en kopp te skulle ju inte heller sitta helt fel haha! 
 
 Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
Uhm ja vem vet haha. Nej men jag tror att det var boken Konsten att ha sjukt låga förväntningar faktiskt. Det kan ockå ha varit typ.. en macka på Subway? Hahaha! Jag har ingen aning just nu!
 
Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?
 Idag tror jag faktiskt att det var Netflix eller typ Facebook? haha.
 
Vad ska du göra ikväll?
Lägga mig tidigt och läsa tror jag! kanske kolla på film? Hoppas på att må bättre haha.
 
Vilken är den första låten du sätter på idag?
Sweater Weather - The Neighbourhood.
 
Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
Förväntas jag veta det?! jag har ingen aning haha! Jag minns knappt vad jag gjorde igår ju!
 
Vad har du på dig idag?
Pyjamas.. haha. Rutiga shorts och en blå t-shirt för att vara exakt. Men om jag hade varit frisk så hade jag haft en mönstrad stickad tröja och ett par svarta jeans.
 
Och helgen då, hur blir det med den?
Ingen som helst aning, antagligen typ Melodifestivalen och njuta av att det är lov? haha! Fota kanske?
 
Jag lånade den lite av http://ainaphoto.blogg.se haha, hoppas att det är okej! o: ♡

11 Februari

Hejsan! Idag var det menat att jag skulle till tandläkaren, men när jag vaknade så mådde jag inte alls bra, jag hade och har fortfarande ont i halsen, hosta och imorse hade jag nog feber. Så det blev att vara hemma idag. Har varit sjukt ganska mycket till och från nu dom senaste veckorna, så människor tror väl att jag bara inte vill till skolan. Men så är inte fallet. Nu när jag ändå är hemma så har jag läst i Stolthet och fördom som jag faktiskt tycker är en jättebra bok! Jag såg också filmen som jag faktiskt också älskar av hela mitt hjärta! Haha! Det ska för övrigt bli så otroligt skönt med sportlov! Då behöver man inte tänka på skolan, vila och slösa bort hela lovet på filmer och sånt haha! Nu ska jag väl försöka läsa vidare så att jag hinner läsa ut den, helst idag! Ha det bra!

Love me tonight because tomorrow I'll be gone.

Canon eos 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II 
 En bild jag tog i fredags på min fina fågelbur som min mamma gav till mig, jag älskar den så otroligt mycket!
 
Jag är såååå usel på att blogga jag vet! Och jag skulle gjort en ny design i helgen och allt vad jag skulle gjort. Men det blev inte riktigt så. Jag har ägnat större delen av helgen åt plugg, det är såå otroligt skönt att vara klar men SO'n i alla fall! Med tanke på att det var en stor uppgift. Den fick mig att näst intill bryta ihop haha! Jag höll på riktigt på att börja gråta för att jag inte orkade! Haha! Nu är jag i alla fall klar och den är inskickad. Nu är det bara Svenskan kvar, jag vet inte om jag skrivit det förut, men jag läser Stolthet och fördom. Jag och Julia såg filmen, och jag trodde till en början att jag skulle hata den, men sanningen är att jag faktiskt älskar den! Kvällen ska jag spendera med att fortsätta läsa boken så att jag hinner bli klar med uppgifterna om den som ska vara klara på fredag! Stress stress stress! Haha! Som tur är så är det inte långt kvar till lovet! Då ska jag verkligen ta vara på lovet och göra sånt jag tycker om! Fota tillexempel! 

Brus?

Jag testade en heeelt ny redigering idag. Jag som är så emot brus brusade ner mina bilder. Som i denna. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka haha. 
 
Freeedaaag idag! Såå otroligt skönt! Jag har varit så trött efter den här veckan. Dagen idag har jag i alla fall spenderat med mamma en stund och sen städade jag mitt rum faktiskt. Haha! Imorgon ska jag troligen köpa en spegel till mitt rum, jag vill så gärna ha en större spegel än en liten plutt som jag har! Vi får se hur det blir med den saken. Jag ska också plugga en del i helgen, wuhu.. skönt att det bara är en vecka kvar till sportlov!

För att jag gillar böcker och sånt

Eftersom att jag är en liten bokmänniska så har jag köpt två böcker den senaste tiden! Konsten att ha sjukt låga förväntningar köpte jag idag, jag tycker att framsidan är jättefin och att den har ett fint och mysigt namn haha! Som James Dean fast snyggare köpte jag för några dagar sedan. Jag älskar böcker haha! Särskilt att liksom äga böckerna haha! Det är en speciell känsla att läsa böcker som faktiskt är ens egna! Jag måste dock skaffa mer plats för mina böcker! Det ligger böcker lite överallt i mitt rum haha! ♡ 
 
Idag har jag spenderat min fritid till att handla lite med mamma! Jag fick med mig lite småsaker hem, ett par Jeans som jag fick av mamma, boken som jag skrev om, små "post-it-lappar" och 2 stycken sjukt fina bilder som jag ska hänga upp på väggen så fort jag får tid till att göra i ordning mitt rum lite! I helgen kanske?
För tillfället jobbar jag med Andra världskriget, inte så roligt kanske, men det går framåt! Idag tänker jag faktiskt spendera kvällen med Skittles och te. Jag behöver en liiiiten paus ifrån allt pluggande! Det tar ju död på mig haha. 

Memories will taunt you.

Okej hej. Jag är sjuukt värdelös på att blogga för tillfället. Jag har egenetligen inte tid nu heller.. men jag kände för att ta en paus ifrån Första världskriget som jag just nu jobbar med. Såå.. varför har jag inte bloggat.. Jag har inte riktigt känt för det, jag har inte haft någon ork till det. Jag har också en del saker att göra i skolan, skolan kommer att framkalla ångest, extrem stress och depression hos mig känns det som! Jag skriver inte så ofta om dåliga saker här på bloggen, men.. ingen har ju det alltid bra? Eller? För just nu så har jag helt ärligt lust att bara strunta i allt, lägga mig i sängen och sova och vakna när allt är över, livet suger helt enkelt just nu, jag är bara så oändligt trött på allt och usch herregud! Lov är verkligen något jag skulle behöva! Lite smått deppigt att inte ha en kanin att krama när livet suger.. haha. Jag hoppas att den här känslan försvinner snart, jag sover aldrig bra nu mera, och det är inte många postivia tankar i min lilla bubbla. Jag brukar inte heller prata så mycket om vad jag faktiskt tänker, vissa dagar kan jag tänka att jag tillexempel har lust att bara springa och springa, som att fly ifrån allt haha. Men.. mina tankar är som sagt inte något jag vanligtvis pratar om. Nuuu tänkte jag i alla fall försöka sluta vara så deppig och göra något vettigt av det här inlägget! Jag fick tillexempel idag beskedet om att BASTILLE kommer till BRÅVALLA i sommar! Herreguuuud! Jag dooog när mamma skickade ett SMS och berättade det! Jag kunde nästan inte hålla glädjetårarna inne haha! Trots att jag var i skolan! Efter skolan åkte vi på lägenhetsvisning, vi vill gärna flytta till stan (tror vi), och man måste ju börja någonstans, så vi börjar med att åka och titta på olika lägenheter för att se om det känns bra. Jag tror faktiskt att jag skulle trivas i stan, det kändes så på visningen i alla fall, jag kunde se våran familj framför mig där haha. Jag är konstigt nog taggad på att flytta ifrån huset vi bor i nu, det blir så mycket närmare till allt! Bilderna där uppe är lite insperation för hur jag skulle inreda en lägenhet! Så sjuuukt fint! Herregud! Ge mig! Hahaha ♡ När/om vi flyttar så tänker jag utan tvekan dekorera mitt rum sådär mysigt och fint! ♡

Renar är bättre än människor ♡

Gifbomb hääär! ♡
Som ni säkert förtstår eller har läst så har jag sett Frooost! Jag såg den på bio igår med Linnéa och Julia. Den var såååå otroligt underbart braaa! ♡ Den var legendaarisk! Över mina förväntingar! Musiken var såå fin och mysig! Utan tvekan en av dom bästa Disneyfilmerna någonsin! ♡ 10/10 poäng! Jag är ju ett litet Disneyfreak, och Frost är utan tvekan en av mina favoritdisneyfilmer någonsin faktiskt haha! Jag tycker att alla borde sen den här filmen haha! Jag lär säkert köpa den när den finns att köpa haha. ♡