Rensat dator

De två senaste dagarna har jag försökt rensa min skoldator lite. Det är nämligen datorinlämning nästa vecka! Och det känns som en bra idé att spara alla bilder ifrån den datorn så att de inte går förlorade! Nästa vecka tisdag är det också Niornas avslutningsmiddag! Det är jag ju faktiskt lite taggad på! 9-10 är det klassresa till stockholm också! Kanske blir två roliga veckor nu innan sommarlovet! Allt blir vad man gör det till! 

Filmer

Dessa två är filmer jag gärna skulle vilja se nu! Båda går på bio för tillfället och båda verkar vara sjukt roliga filmer! Jag är egentligen inte en sådan som gillar komedier men dessa två verkar ju faktiskt rikitgt bra! Är så himla sugen på att se någon film! Fast jag vet aldrig vilken film jag vill se haha, ilandsproblem! 

Studiedag

Idag hade vi en välbehövlig studiedag! Jag har varit hos frisören och lite här och var i Norrköping haha! Jag köpte en ny eyeliner, lagom till avslutning och avslutningsmiddag haha! Och en ny bikiniöverdel! Älskar den! Så blommig och underbar! Vi fick också våra klasströjor igår! Jag valde min i färgen grå och jag älskar den! Den är så otroligt mysig! Perfekt nu när det är lite sådär halvkallt ute. Kvällen ska jag spendera framför en film med en Ben&Jerry's i handen! Haha! Ha det gött!

Blomkrans i håret

Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II
 Bjuder på dessa bilder, tror inte att jag visat dem förut?

Morsdag

Hoppas att ni alla har haft en trevlig helg? Själv har jag varit hemma själv hela helgen! Det var lite skönt faktiskt haha! Igår var jag i alla fall med Julia, vi gjorde tacos och såg filmen Pompeii som för övrigt var himla dålig. Idag gick jag faktiskt upp redan vid 9. Jag åt frukost, städade köket och mitt rum lite! Och eftersom att det är morsdag så gick jag iväg och köpte rosor! Annars har jag druckit iste och ätit jordgubbar samtidigt som jag gjort lite läxor, sista veckorna nu ju! 

22/5

 
 
Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II
 Bjuder på lite bilder ifrån tisdagen då vi firade min mamma eftersom att hon fyllt år! Dagen idag har väl varit en helt vanlig dag, vi hade ett helt oväntat spanskaprov och ett prov i ekonomi, jag tror att ekonomidelen gick bra i alla fall! Haha! Jag har också solat lite, samt pluggat satslära, inte jättekul kanske! Dagen har varit otroligt fin, trots våra prov! Det var soligt och mysigt och jag och Linnéa åkte longboard! ♥︎ Hoppas också på att få en fin helg nu också! 

Måndag

Hej hej!
Och så var det måndag igen, en helt okej måndag ändå! Vi inledde dagen med att se på en film i skolan, det är ju dock aldrig direkt kul att titta på film med klassen, särskilt inte när det är en dokumentär! Efter skolan åkte jag och mamma till The body shop, jag har haft svårt att hitta något som funkar mot mina torra läppar så jag tänkte testa detta läppbalsamet! Det kostade 80:- om jag inte minns fel! Än så länge så älskar jag det, och det doftar ju så otroligt gott också! Hoppas att ni alla har haft en fin måndag ♥︎

Don't over think about it

Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II
 Och imorgon var den måndag igen, en ny vecka, en ny dag. Inte långt kvar till både avslutningsmiddag och avslutning. Så otroligt taggad! Jag hoppas såklart också på att London blir av i sommar, jag var ju så taggad innan så det vore jättetråkigt om det inte blev av. Men det är helt enkelt bara vänta och se hur sommaren blir! Förhoppningsvis helt fantastisk. 

Wreck this journal

Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II
 Idag är en sådan regnig dag när man tänker lite för mycket. Regnet skadar inte mig, jag älskar regn, jag tycker att det är otroligt vackert, något så simpelt som regn. Doften av regn och känslan av regn. 
 
Jag passade på att ta några bilder på min Wreck this journal eftersom att jag fick en fråga om det! Jag är inte direkt nöjd med bokens utseende, men det är väl inte tanken heller haha. De två översta bilderna är två av de sidor jag gjort nyligen, den andra gjorde jag faktiskt med Linnéa igår. Jag älskar den här boken, den är perfekt för alla tillfällen, när man vill få ut sin kreativitet men inte vet hur! 

We danced with monsters through the night

Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II
 Idag har det varit en sån underbart mysig dag! Jag och Linnéa var iväg och hade en liten picknick! Det var jättemysigt och jag vet inte hur länge vi satt där och lyssnade på musik och åt jordgubbar. Det är underbart hur vackra dagar kan bli, allt är vad man gör det till. Vi har också gjort några sidor i Wreck this journal, min ser verkligen helt kaos ut nu! Jag har både kastat färg i den, gått på promenad med den och kastat den högt mot himlen! Den har varit med om mycket den, det är det som gör den så fin tycker jag! 

Something new

Hejsan! Idag var jag i skolan! Känns som sjukt länge sedan, och jag måste ju säga att jag saknar det inte direkt haha! Idag hade jag Nationella prov hela dagen, inget annat än nationella prov! Vi började med att göra första delen i So, men eftersom att jag varit hemma så har jag missat en av mattedelarna, vilket resulterade i att jag fick göra det idag, inte så kul med två prov sådär på en dag, men ändå skönt att ha det gjort! Efter skolan gick jag på stan en stund med mamma, jag fick med mig lite saker hem! Topp/Linne Cubus 149:-, Ögonskuggspallet Åhléns 159:-, Ansiktskräm från Nivea Kicks 80:-, Bandana Bikbok 79:-.

One day we'll look at the past With love

Jag älskar verkligen när man hittar nya låtar, album eller artister att lyssna på! För att vad vore våra dagar helt utan musik? Jag kan verkligen inte tänka mig det. Nu har Linnéa visat mig ännu ett indieband att lägga till i min samling! Deras låtar är så glada och mysiga, passar perfekt till grå och trista dagar när energin inte är på topp!
Nackdelen för mig med att hitta nya låtar är att jag lyssnar sönder låtarna direkt! Någon som känner igen sig? 
 
 

Avslutningsklänningar

Här är lite olika klänningar som jag tycker är underbart fina! Perfekt nu när det närmar sig avslutning och student och så vidare! Dessa är några som jag har som favorit!
1 2 3 4 5 6

You can't be sure

Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.8 II
 Hejsan! Jag har obviously inte skrivit på ett tag, men jag har varit sjuk och lite av varje. Nationella prov hit och dit haha. Nu idag är jag sjukt trött! Jag la mig vid 4 i morse! Sen vaknade jag vid 12 av att någon sågade ned ett träd? Resten av dagen tänkte jag spendera i sängen med film faktiskt! Jag tror att jag ska se Mean girls! Haha! 

Hemma sjuk

Idag valde jag att stanna hemma ifrån skolan, jag har inte mått bra alls idag, jag har legat i sängen hela dagen och tittat på film. Imorgon tänkte jag släpa mig till skolan ändå, vi har nämligen nationella prov i matte imorgon, hela förmiddagen! Det är lika bra att göra det känner jag. Sen har vi ju Nationella på fredag också, men en dag i taget! Inte är det långt till avslutningen heller! 37 dagar kvar till min avslunting! Ungefär 17 av dessa är skoldagar, herregud vad tiden går fort.  

Kuddar och sådant

Hej hej! Idag åkte jag och mamma lite sådär spontant till stan för att titta på nya kuddar till mitt rum! Jag köpte tre stycken kuddar, två stycken vita fluffiga och en blå med mönster! Som ni antagligen ser på bilden ovan! Jag älskar verkligen kuddarna! Så otorligt mysiga! De fluffiga kommer ifrån Jysk och kostade 60:- styck och den mönstrade kommer ifrån Nille och kostade 99:-. Jag passade också på att köpa ett nagellack ifrån Essie som jag velat ha så länge! Färgen heter Mint Candy Apple. Färgen är så himla fin! Mitt är ifrån H&M och det kostade 99:-. 
Kvällen har jag spenderat med lite skoluppgifter, och nu tänkte jag faktiskt testa mitt nya nagellack! Ha det så bra så hörs vi!

Divergent!

Igår såg jag och Julia Divergent på bio. Jag hade inte direkt några förväntningar på den eftersom att jag inte läst boken, men filmen var faktiskt riktigt bra! Det var bra skådespelare, det var väl bara en skådespelare som jag inte tyckte skötte det så bra, det var faktiskt Ansel Elgort, han som spelar Augustus Waters i The Fault in our stars. Annars var som sagt filmen bra, det var en intressant och spännande handling. Det kändes lite som en blandning mellan The host och Hungerspelen, om det är positivt eller negativt får man väl själv avgöra! Haha! Skämt och sido, om jag skulle betygsätta filmen skulle jag ge den 8/10! 

1 Maj

Jag tycker att vi börjar med att säga GRATTIS till Julia som fyller år idag! Hoppas att du har haft en fantastisk dag idag! ♡  Själv har jag sovit hela dagen? Jag skojar nästan inte ens! Jag har legat och halvsovit i princip hela dagen! Jag är så himla trött hela tiden! Jag har också haft himla ont i magen och huvudet, så det har inte skadat mig att ligga i sängen haha! Så skönt att vara ledig imorgon också, lite ledighet behövs verkligen. Nästa vecka har vi nationella prov också, i matte! Usch!