Camping!

Hejsan!
Jag bloggade ingenting igår! Jag, mamma och Amanda åkte till campingen! och vi kommer hem imorgon eller på måndag, det får vi se!
Snart ska jag och Amanda se The proposal, och hoppas på att åskan kommer haha. Vädret säger att det ska åska, och jag älskar ju åska. Jag har inte fotat så mycket, tog lite bilder igår, men jag orkar inte riktigt redigera alla och så när jag har en kompis här, men hoppas det går bra ändå.
Canon EF 50mm f/1.8 II
Nu ska vi kolla på film! Vi hörs!

"Photoshoot - Linnéa"

Halloo!
Idag drog jag med mig Linnéa på en Photoshoot, jag testade min reflexskärm för första gången på allvar! Och det blir verkligen en STOR skillnad om man fotar med. Ögonen på alla bilderna jag tog idag ser nästan lite redigerade ut!
Canon EF 50mm f/1.8 II + Silvrig reflexskärm
Jag älskar att fotografera porträtt så det är något jag vill och ska träna på nu i sommar.
Jag tycker ju dock synd om mina kompisar som får lida för det här haha :D

En dag där jag inte gör något alls!

Hejsan! Idag har det varit en sån där dag när man inte gör något alls, bara slappar och kollar på Tv. 
Idag köpte mamma också en ny fototidning till mig, det stod bland annat om porträtt och landskapsfoto!
Jag har 3 nummer av den här tidningen, och jag älskar den verkligen! Dom skriver på ett sätt så att man förstår, dom ger bra tips och den är verkligen värd sitt pris! 
Jag försökte också göra en "Fiskbensfläta" på mig själv, men jag gav upp nästan direkt haha, förstår inte hur alla lyckas med det!? det är ju hur svårt som helst?! eller så är det jag som är dålig.. haha!
Alltså gud jag trodde att klockan var typ 2 eller något, men klockan var visst 7! Jag sov till halv 1 idag, så det är väl inte så konstigt att hela dagen har försvunnit!? 

Fotoappar ♥

Det här är mina 2 favoritfotoappar, jag använder alltid dom här apparna när jag tillexempel lägger upp bilder på instagram.
 
PicfxDen här appen innehåller över 100 olika filter, ramar, "textures" osv.. Med funktionen "Add another" kan man lägga på hur många olika filter och sånt som helst! 
AfterlightDen här appen köpte jag faktikt idag! Jag är hur nöjd som helst, appen har verkligen ALLT.
Man kan justera exponering, kontrast, skuggor, färgmättnad osv.. Det finns också en hel del filter att lägga på, man kan välja styrka på filtrena. Man kan lägga på ramar och mycket mer, den här appen är verkligen helt fantastisk och klart värd dom 7 kronorna jag betalade för den!
 

Stor photoshoot!

Canon EF 50mm f/1.8 II
Typ 100 bilder eller något, men det var några av bilderna! Jag tog flera hundra bilder haha. 
Värsta nattbloggaren här! Nej men jag är riktigt trött, så jag ska nog lägga mig nu! Godnatt människor!

Blommor och sånt!

Canon EF 50mm f/1.8 II
Hejsan! Jag brukar aldrig börja inlägget med bilder :D Detta känns weird.. men jaja!
Idag, vad har jag gjort idag? Jo jag har fotat, en hel del! Kollat på Spn och åkt Longboard.
Först så följde Lisa med mig och jag fotade blommor och sånt, bilderna över, sen fick vi för oss att Lisa skulle ta på sig en klänning och gå ut på en äng! Och där på ängen hade jag en "Photoshoot" med Lisa, det var ganska trevligt faktiskt, bilderna kommer antagligen upp ikväll.
Jag funderade på att se någon film, men jag får se hur det blir med det! Nu ska jag börja fixa alla bilderna på Lisa! C yah later!

Best friend challenge!

Kolla i HD 8D

Best friend challenge.

Hallo! Jag har suttit ett tag med videon när vi gör Best friend challenge, och det tog ett tag men jag tror det blev okej i alla fall, nu exporterar jag videon vilket lär ta ett tag, så jag redigerade bilder så länge.
Här är några av bilderna från idag!
 Canon EF 50mm f/1.8 II
Vi har tagit dom flesta bilderna med hjälp av stativ och fjärrutlösare, men bilden på mig tog Linnéa, och bilderna där Linnéa blåser bubblor tog jag!
Det var ganska underhållande att ta dom här bilderna faktiskt haha. 
Videon kommer upp någon gång imorgon!

Månen!

Hejsaan! Igår var jag med Linnéa hela dagen, vi har åkte Longboard, kollat på film och mitt i natten så åkte vi ner till piren och fotograferade månen, det var ju fullmåne, och det var så fint och stämningen! Allting var verkligen sjukt fint där, jag önskar att man kunde ta kort med ögonen.
Tamron AF 70-300mm LD Macro 1:2
Två stycken ganska lika bilder, men nästan alla bilder var likadana eftersom att det är svårt att fota månen på olika sätt haha. Idag har vi filmat när vi gjorde Bestfriends challenge, så det kommer upp en video på det sen troligtvis, och fotat lite random grejer! Vi tittade också på en film.

Godmorgon människor!

Heejsan!
Jag vaknade vid typ halv 10 idag, ganska stolt faktiskt haha. Jag satt uppe igår och Skypade med Linnéa samtidigt som jag ritade lite, jag har lagt upp det jag har ritat på min Tumblr som finns HÄR
Jag ritade en till bild på Bastille igår kväll..haha jag har inget liv.
Känner mig väldigt kreativ och sånt :'D
Idag ska jag och Linnéa se någon film som jag sa igår, fast vi vet fortfarande inte vilken, Insidious och någon mer tror jag det blir. :D

Godnatt människor!

Hellu igen :D
Jag är trött och hade tänkt att lägga mig snart, jag vill läsa någon bok men jag har läst ut alla jag har ju, värsta elakt! Ilandsproblem.
Jag ritade förresten Edward Cullen också, jag tyckte dock inte att den blev bra alls.. jag är ju inte direkt bra på att rita och sånt haha.
Jao, så begåvad är jag eller något haha.
Imorgon ska jag och Linnéa se en skräckfilm av någon skum anledning, men det ska bli fränt, vi vet dock inte vilken än så om någon har tips på skräckisar så skulle det vara trevligt med tips :'D Om vädret är bra så kommer vi antagligen att åka longboard också, men det får vi väl se imorgon!
Imorgon åker mamma på kryssning så jag blir hemma själv med min broder, trevligt va? XD 
Btw så såg jag att dom hade lagt ut Avatar (barnprogramet) på Swefilmer så jag tänker lätt se hela den serien hahah!

B△STILLE ♥

Idag ritade jag! Dan Smith som sjunger i B△STILLE faktiskt :'D
Jag blev inte så nöjd.. men jag är ju så snäll så jag visar ändå, jag har två stycken olika, den ena är lite annan nyans på en den första .. ingen annan skillnad haha.
Jao, sådär ser dom ut, inte direkt nöjd som sagt.
Linnéa ritade Edward Cullen till mig, och hon är sjukt duktig!

Jag har dåligt samvete!

Heeejsan!
Jag har inte bloggat sen i typ.. tisdags? och idag är det lördag.. jag har sjuukt dåligt samvete över det här!
Statistiken har sänkts lite.. men ja ja, förlåt! Jag har faktiskt varit i husvagnen, och där kan vi inte få igång mitt internet så att jag kan blogga, jag försökte när jag kom dit, men det funkar verkligen inte, så jag sket faktiskt i det och har inte rört min dator sen dess. Men i alla fall, jag har både badat, fotat och firat midsommar.
Jag har försökt att fotografera bubblor igen, och jag kan väl i alla fall säga att det gick liiiite bättre än sist haha.
Nu tänker jag i alla fall lägga upp massor av bilder :D
Jo just det! Mamma köpte boken Wallflower till mig, eftersom att jag inte har kunnat använda min dator så har jag läst en del, jag läste ut hela boken faktiskt, och den var bra, jag försöker lista ut vad jag faktiskt tycker om boken haha. Sen så har jag planeterat blommor vid våran husvagn också, det är mysigt att vara där :)
 

Wake me up when it's all over

Heeejsan!
Jag har inte bloggat jag vet! Idag var jag i Stockholm med skrivarkursen, vi tryckte bland annat tygkassar och gjorde pinns, det var jättekul. Sen var vi på ett förlag också, det däremot.. var sjukt tråkigt.
I förrgår köpte jag lite grejer på stan med mamma, och idag hade mitt Elf-Smink kommit.
Så här kommer lite bilder på nya saker haha.
Jag köpte också en tröja från H&M, den har jag dock ingen bild på! Usch vad hemskt.
Nej men den är vit och i spets :D
Jag älskar Elf-sminket, de är super, läppbalsamet luktar jordgubb och baa waaaw! :'D

Swan song

Heeeeejsan!
Nördig som jag är så såg jag precis klart Säsong 5 i Supernatural, och herregud som jag grät.
Usch. Säsongsavslutningen (Swan song) var så sorglig och bra och jag vet inte!
Feelings... </3 
Imorgon ska jag och mamma till stan och köpa lite matsäck till Stockholm som jag ska till på tisdag med Skrivarkursen, det ska verkligen bli roligt! Vi ska bland annat få trycka egna tygkassar, och jag har velat göra det ett tag så det kom ganska passande haha. 
Här är lite till saker som jag ska göra i sommar!
 
Nu på tisdag ska jag ju till Stockholm. Jag ska också till Grönalund med pappa, sen var jag ju på Liseberg igår. Jag, Linnéa och Julia ska ju MÖJLIGTVIS KANSKE se Passenger på Skansen, men det är verkligen inte säkert. Campa på våran camping och möjligtvis sova på min studsmatta. Dip dya shorts med Linnéa, det ska bli superkul! Och så ska jag åka Longboard! Longboard Longboard Longboard. Haha jag är så sjukt glad att jag köpte min och tvingade Linnéa att köpa en! 
Nu ska jag kolla lite Tumblr och reblogga saker ifrån Swan song och dela mina känslor... som blev HELT krossade i det här avsnittet.. HAHAH Nej det var kanske lite och ta i.. :'D

Hemma!

Hej.
Jag kom hem från Liseberg igår kväll/natt, och det var vekligen superkul där, jag är glad att jag åkte ändå, om jag inte hade åkt hade jag nog ångrat det. Vi åkte ju självklart massor av karuseller och sånt.
Vi spelade lite också, jag vann en Geisha. Jag tror att alla vann något där?
Sen så köpte jag GODIS för att jag är en godisråtta :'D Och ett Iphoneskal.. :D
På vägen till Liseberg sov jag ingenting, jag var pigg hela vägen även om vi gick upp klockan 5.
Men på vägen hem som jag nästan hela tiden haha, ena stunden var klockan 21.00, sen helt plötsligt så var klockan 00.00. Vid 8 på kvällen när vi fortfarande var på Liseberg, så började det regna, sjukt mycket! Och blåsa också, och dum som jag är så hade jag ingen regnjacka, gissa om jag och min Geisha var blöta sen. Jag bytte om på bussen och somnade nästan direkt, kläderna jag hade på Liseberg fick hänga på tork för dom var verkligen sjukt blöta :D.
Idag sov jag till klockan 1.. Rekord för mig haha.
Kapish!
 
 

Liseberg!

Halloo!
Väldigt jätteplötsligt idag "tvingade" mamma mig att följa med till Liseberg imorgon. Jag, Lisa, Amanda och Victor åker med buss och sånt, en förening typ? Till Liseberg imorgon vid 6.15! Det ska faktiskt bli kul, jag har vart där varje år i några år nu men hade tänkt att strunta i det den här gången, men så blev det inte riktigt haha. Väldigt spontant känner jag.
Så jag har fixat lite matsäck och kläder nu, och duschat! Och nu tänker jag nog se något avsnitt av Spn, men jag har återigen glömt vilket avsnitt jag är på... Detta börjar bli jobbigt x)
Jag har minne som en guldfisk..

Regn

Hejsan. Idag hade jag tänkt att åka longboard, men det började verkligen SPÖREGNA! Och åska också.
Så istället blir det väl att kolla lite film och ha det trevligt inne haha.
Äta hasselnötskräm och kolla på Supernatural kanske haha!

Dreamcatcher

Jag testade att fotografera min drömfångare som jag fick av Julia i lite "motljus".
Här är några av bilderna jag tog.
 Canon EF 50mm f/1.8 II
Kände mig lite sådär kreativ, haha.

Första sommarlovsdagen!

  Hejsan!
Idag är det första sommarlovsdagen för mig, och det regnar, vilket är lite tråkigt, men då kan man sitta inne och chilla hela dagen utan att någon ber en att gå ut och göra något haha. Fast det finns inte så mycket att göra inne istället, än så länge har jag kollat lite Tv, fotat och sovit. Jag sov till typ 12 idag! Och jag drömde om Supernatural haha, jag har redigerat lite bilder på Linnéa och Julia också! Och var duktig och gjort en smoothie, den vart faktiskt ganska lyckad haha, blåbär och hallon var det i!
Omnomnom!
Älskar såna där glas, jag brukar ha latte i dom också. Dom är episka haha!
Linnéa hittade en jätteepisk låt förut, Bastille hade gjort en Cover på Locked out of heaven, och den är jättebra.
Nästan bättre än orginalet... :o
Locked Out ot Heaven by Bastille on Grooveshark

Sommarlov! ♥

Hejsan!
Idag har vi haft avslutning, känns helt sjukt att det är sommarlov nu.
Efter det fotade och filmade jag lite med Linnéa, jag åt också efterätt hos dom haha :'D
På avslutningen hade jag på mig en klänning från Gina tricot, mina vita Converse och en Jeansjacka.
Canon EF 50mm f/1.8 II
Bilden på mig tog Linnéa, och bilden på mitt hår tog Julia!
Förresten, Linnéas ansikte på bilden när hon "sitter" ner på sin longboard. Action :'D
Jag och Linnéa har filmat lite när vi har åkt, hur det blir med det får vi väl se lite senare!
Om det inte regnar imorgon så ska jag och Néa troligtvis fortsätta filma lite, annars har jag ingen aning om vad som händer. Men det är ju sommarlov så en dag i taget ;)
 

Favorittypsnitt

Hejsan!
Jag tänkte visa några av mina favorittypsnitt, eftersom att folk brukar fråga vad typsnitten jag använder heter och sånt. Haha många bloggare brukar inte vilja dela med sig av vad typsnitten dom använder heter!
Det var några av dom jag gillar mest! Typsnitten finns att ladda ner på Dafont!
Signerica - Länk
Stars from our eyes - Länk
Dawning Of a New Day - Länk
Belta - Länk
Never say never - Länk 
 

Close up.

Jag testade att fota mitt öga med mitt close up-filter, det gick väl sådär..
Canon EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 IS II + close-up 10 +
Det skulle inte vara helt fel med längre ögonfransar faktiskt haha.

Städat!

Hejsan!
Idag har jag bland annat städat min smiklåda, det såg ut som att någon hade slängt en granat där i. Nu är det i alla fall lite mera städat. Annars har jag inte gjort så mycket, lyssnat på musik och lite så.
Jag har fått reda på att Passenger kommer till Skansken den 25 och jag vill gå så sjukt gärna!
Det får vi väl se hur det blir med.. :)
Förlåt för "brusiga" bilder, men jag använde mitt kitobjektiv som inte har så stor bländare..
Och det var ganska "mörk" i mitt rum idag...
Aja!
 

Brist på rubrik..

Hej!
NU. tror jag att jag är helt 100% klar med min design, haha. Fast jag blev inte så direkt nöjd, men jag orkar verkligen inte göra om den! Jag la också till en ny kategori! "Designtips".
Jag har bara gjort ett tips än så länge, men jag antar att det blir mer med tiden! Kommentera om ni vill ha något speciellt tips.
Jag har inte fotat idag HELLER! Fy mig! Nej men jag är ju sjuk och så, jag orkar/kan ju inte gå ut och sånt..
men det blir mera bilder när jag är frisk! Tänkte bland annat fota avslutningen, om jag går. Det beror ju också på hur jag mår och så.
Fortfarande helt sjukt att det är sommarlov om 2 dagar.. o: ♥
Nu ska jag lägga mig, jag är trött och sånt. Hoppas verkligen att jag blir bättre snart, för det här är inte ens kul längre ju! :(
Godnatt! ♥
 
 
 
 

Ta bort mellanrummet mellan bilderna

 
 Hejsan! Tänkte visa hur man tar bort mellanrummet mellan bilderna i inläggen.
 
 1. Gå till stilmallen och leta upp .image { 
 
2. Ändra sen alla "px" i "margin" och "padding" till "0px"
 
Såhär ser stycket ut för mig:
 
 
 
 

Ny design ♥

Äntligen en ny design! Det har tagit mig nästan hela dagen haha.
Jag är inte riktigt säker på vad jag tycker om bakgrunden ännu, och jag tror att jag ska lägga
till lite bilder i menyn, men vi får se! 

GÖR OM I BLOGGEN. ANTAGLIGEN RÖRIGT

 

Kapish

Hejsan
Idag har jag inte gjort något alls, jag har kollat på spn och beställt lite grejor ifrån Elf, synd att det tar mellan 7 till 14 dagar för grejorna att komma. Jag beställde bland annat en vattenfast Eyeliner! 
Imorgon stannar jag hemma ifårn skolan, jag mår fortfarande rätt dåligt, sämre än igår faktiskt.
Då känns det inte att gå till skolan som det bästa att göra, hoppas att jag blir frisk till
avslutningen i alla fall!
Den här gif-saken gör mig sjukt sugen på att åka Longboard.. :( </3
Nu ska jag lägga mig och kolla på tv, eller ta hostmedicin först kanske.
Godnatt! <3
 

Siluetter

Halloo!
Jag försökte fota lite siluetter under solnedgången, första gången jag testar faktiskt, och det gick väl sådär.
Canon EF 50mm f/1.8 II
 Sista bilden är jag! Se så otroligt vig jag är! Eller inte..
Nej men nästa gång jag ska fota siluetter ska jag nog tänka på att
 
♥ Välja en mera "ren bakgrund"
♥ Vara A LOT mera kreativ haha
 ♥ Testa med mina andra objektiv
♥ Använda motljusskydd
 
Men det var roligt att testa något nytt :)
..........
Snart ska jag nog lägga mig, jag mår inte bra alls, jag är så tragiskt täppt i näsan! Usch, jag är så sjukt trött men kommer säkert inte kunna sova och åååh jag orkar inte!
 

Bildbomb!

Hallo!
Jag bloggade ingenting igår, som dom flesta säkert märkte, men mitt internet funkade inte, och
jag är sjuk igen! Jag är hur förkyld som helst och har ont i huvudet och halsen. Jag är så förkyld att jag 
inte ens kan sova! :( Men eftersom att jag är så badass, så har jag badat idag ändå!
Och fotat, så nu kommer det en liten bildbomb.
Canon EF 50mm f/1.8 II
Hoppas verkligen att jag blir frisk snart, jag vill ju gå på avslutningen!
 

Spindlar och sånt!

Hejsan!
Igår sov Julia över hos mig, vi åkte Longboard, gungade och kollade på film. Vid 1 på natten insåg vi
att det hade kommit in en jätteäcklig spindel i mitt rum, som kröp omkring på min vägg, vi vågade inte ta ner den så vi väckte i stort sätt halva huset för att få hjälp att ta ner den haha!
Idag har vi fotat, haft vattenkrig, kollat lite av en film.. inte så mycket faktiskt, det var sjukt varmt idag!
#SwaggitySwag #YoloMcSwagger 
 

Jordgubbar ♥

Heeej!
Idag är en bra dag, jag vet inte varför, den bara känns bra haha.
Idag fick vi mest göra utvärderingar av terminen, sen fick vi köra multibrännboll på idrotten!
Inte för att vara sån, men jag hatar verkligen brännboll? Jag tycker det är sjukt tråkigt, och läskigt haha.
Och det ska vi köra nästa onsdag också?! 
 Sista lektionen fick vi en "uppgift" där vi skulle dela upp oss i lag med 3 i varje, springa runt
hela stan och hitta 10 unika gator, fota skyltarna och sen göra ett ord av varje gatas första bokstav,
det gick dåligt för mig haha! Men det var väl kul!
När jag kom hem.. åt jag jordgubbar.. jag älskar jordgubbar ♥
Alltså nu är det bara 4 skoldagar kvar, imorgon ska vi se film och göra Churros, på Måndag ska vi göra lite vad vi vill, tillexempel göra klart saker, på Tisdag har vi modevisning haha och på onsdag ska vi köra brännboll och bada med 6orna och 7orna! Och på onsdag kväll slutar vi! Sjukt awesome ♥_♥
 Funderar förresten på att göra en ny design, jag vet till och med hur jag vill att den ska se ut o: Men jag är för lat för att börja haha.

"Allt suger och vi är bittra"

Hejsan!
Jag bloggade ingenting igår men jag orkade verkligen inte!
Jag och Linnéa började dagen med att åka Longboard och bada, vi åkte i totalt 5 timmar.
Och badade lite som sagt :'D De tog typ 100 år för mig... :(
Sen var vi väldigt episka barn och köpte kakor och läsk och åt det vid vägkanten haha.
Vi gungade i en frän kina-gunga/eller vad dom heter.. och sjöng!
När jag kom hem hade jag vattenkrig med hela gatan, det såg ut som
att jag hade hoppat in i ett vattenfall eller något, men det var jättekul! ^^
Jag fotade faktiskt inte så mycket igår, men lite i alla fall!
 
Idag har jag köpt en klänning bara för att den var jättiiiisööööt <3 och en vattenfast mascara, det var inte
så lyckat att bada med vanlig haha, den försvann :'D

Misslyckande

Hejsan!
Idag har jag inte gjort mycket alls faktiskt, det regnar och sånt.
Jag fotade lite vatten, och jag misslyckades så totalt!
Har bara EN bild som duger haha
Och den var inte ens bra den heller.
Ja ja.