Busfabriken!

Haaalloo! 
Anledningen tilk att jag inte har bloggat idag är att jag och Linnéa var på busfabriken! AHHAHAHA mobba inte.
Vi var faktiskt där med hennes bror och hans vän. Det var sjukt länge sen jag var där och jag mindes det så mycket större än vad det var haha. Sen träffade vi några läskiga killar där också haha.
Guud, skola imorgon igen då. Jag är så sjukt trött så lite lov skulle inte sitta helt fel. Jag brukar seriöst lägga mig vid typ 9/halv 10! Men sen när man vaknar så är men ändå inte ett skit piggare. Och det tragiska är att jag trodde att det var typ vecka 42 eller något, men nej nej det är typ vecka 40! Usch jag orkar inte! På höstlovet ska jag sova. Länge och mycket.
 
Och nuu.. tänker jag också sova :D Godnatt!

Jacka och sånt!

Idag tillbringade jag dagen tillsammans med mamma på stan. Jag skulle kolla en ny jacka och vantar! Jag fick dock med mig ett nagellack och en ny Concealer i rätt färg med mig hem också haha!
Herregud vad jag älskar min jaaackaaa! Nu kommer jag ju vilja ha jacka på mig hela tiden haha! Det är en typ.. "Bomberjacka" eller vad der heter som är svart! Sen köpte vi ett par stickade vantar, ett till Sugar crush-nagellack i färgen 128 Ocean Crush! Älskar det också, fast det första jag köpte tycker jag nog om liiiite mer! Aja, sjukt fina nagellack i alla fall!

Freedag!

Hallo!
Fredag idag! Det är så sjukt skönt. Jag vill sova haha.
Nej men idag ska jag och Julia se på Idol tillsammans, och så ska vi gå till affären och köpa något episkt till, lite tjock får man väl vara haha. Jag är sjukt trött efter den här veckan.
WOAAAAH

Friluftsdag

Hallo alla barn och inte barn!
Idag hade vi friluftsdag, vi var i en skog.. och vi skulle orientera, typ "ett avslut" på orienteringstemat som vi haft.. typ i alla fall haha. På morgonen var den TVÅ MINUS när jag gick upp?! DET VAR FROST UTE?!?!?! 
Herregud. Men ja, jag frös ihjäl på vägen till bussen, sen frös jag innan själva "orienteringen" började. Sen frös jag under orienteringen. Jag och Julia sprang över ett fält tidigt på morgonen så frosten hade liksom börjat smälta, så vi var blöta enda upp till knäna typ? KALLT. Sen när vi väl var klara och kom tillbaka så var vi dyngsura och hungriga haha. Så vi åt plättar och ställde oss vid en eld tills allt började igen. Och då SPRANG vi en tipspromenad, vi kutade typ hela vägen.. och jag kanske möjligtvis ramlade lite så att jag fick ont i benet så det räcker och blir över haha. Fast på något sätt var dagen ganska lyckad ändå haha! Vi grillade pinnbröd också, det smakade ingenting? Men ja, efter skolan så drack vi latte och tittade på 2 filmer så det var ganska mysigt faktiskt :D <3 Och BASTILLEBILJETTERNA KOM IDAG OCH JAG DOOOOOOG OCH JULIA DOOOG OCH AA.
I can't even handle it right now!
Eld! Eld var min bästa vän idag haha.... :'D
Och titta här... REN PERFEKTION.
Woooaaaah vi ska se honom.... det har jag inte insett ännu. :o
 
 

Chai latte

Halloo! Nu när det är såhär höst och sånt, så gjorde jag lite Chai latte! Varför inte liksom? Nu när det är kallt, och man ska sitta inne och plugga när regnet smattrar mot fönstret ♥ Det är en ganska underbar känsla att sitta i sin säng med mysiga strumpor, chai latte som enligt mig smakar som jul på kopp, höra regnet ute och se löven blåsa förbi fönstret ♥ 
Nu ska jag tända fler ljus i mitt rum, och fortsätta plugga ♥ 
 

The Fault in Our stars

♥ "And I don't want to let this go
I don't want to lose control
I just want to see the stars with you

And I don't want to say goodbye
Someone tell me why
I just want to see the stars with you." ♥
 
Låten är inspererad av John Greens bok The Fault in our stars (Förr eller senare exploderar jag heter den på Svenska) Helt ärligt så började jag gråta när jag hörde låten D: Den är så fiiiin och jag tänker på boken när jag hör den och det får mig också att gråta för boken är så sorglig och så fin och jag orkar inte ens! LÄS DEN om ni inte läst den D: Så rörande och allt D:

Bokeh

Bokeh är som ljuscirklar. Bokeh kan man få till när man fokuserar på något, och det runt om inte är i fokus. Då bildas dessa cirklar. Det beror på ljuskällan och objektivet man använder.
När man fotar med kort skärpedjup (tillexempel vid porträtt) så kan man få dessa Bokehcirklar runt om personen i fokus.
 
Jag tänkte visa hur jag gjorde när jag fotade mina Bokehbilder!
Till att börja med så använde jag mig av min externa blixt och mitt Canon EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 objektiv.
 
Hur du fotar bokeh:
Du kommer att behöva folié, en kamera och en ljus plats.
1. Knöggla ihop foliépappret till en boll.
2. Veckla ut bollen.
3. Lägg den på en plats med mycket ljus, tillexempel vid ett fönster eller under en lampa.
4. Ta fram din kamera och ställ in Manuell fokus (det står i instruktionsböckerna hur man gör om ni inte vet det..)
5. Zooma in på foliét och ställ in fokusen så att foliét är oskarpt. 
6. När foliét är oskarpt är det bara att börja fota, testa dig fram med olika inställningar osv..
 
Hur du fotar Hjärtbokeh:
På de 2 bilderna längre upp så är "cirklarna" formade som hjärtan istället. Jag tänkte passa på att förklara hur man gör det också. 
Du behöver:
Papper, Tejp och en sax.
Börja med att klippa ut en remsa som passar runt ditt objektiv. Klipp sen ut en cirkel som passar på remsan. Cirkeln kan vara ungefär lika stor som linslocket. Klipp ut ett litet hjärta i mitten på papperscirkeln och tejpa sen dit den på remsan. Då bör det se ut ungefär såhär.
Sätt dit pappers..vad man nu vill kalla det på objektivet och sen är det bara att börja fota precis som när man fotar vanlig bokeh! Vill man ha färg och så som på bilderna jag tog så får man lägga på det i tillexempel Photoshop efteråt!
 
Hoppas att det hjälpte er :D <3
 

Höst?

Heejsan människor och inte människor :D
Jag tänker börja med att medela att det är måndag för er alla som missat det! Måndagar är aldrig kul.
Lite lagom sådär höstigt och kallt ute, fast jag fryser ju för det mesta. Idag hade jag på mig världens mysigaste stickade tröja som jag köpte i helgen! Älskar den! Idag är det höst ellerhur? Jag har tänt värmeljus och sånt i mitt rum, jag gillar sånt, så mysigt och så! Hösten är så sjukt fin och mysig på alla sätt, latte efter skolan, myskläder, tjocka strumpor, mössor, stickade tröjor och fina färger! Såååå underbart! Sen så händer det ju roliga saker i höst!
Typ The walking dead, Bastille och jag tror att det kommer den del bra filmer i höst. Och HALLOWEEN är ju höstens höjdpunkt typ! Tagga Halloween :D <3
Canon eos 550D + Canon EF 50mm f/1.8 
Älskar dessa ljuskoppar också! Så söta :D <3

Bokeh!

Hejsan människor!
Idag fotade jag lite bokehbilder innan Zumban som faktiskt gick bättre idag än sist.
Jag tänkte visa 2 av dom.
Canon eos 550D + Canon EF-S 18-55mm F/3.5-5.6 + Sigma EF-530 DG SUPER EO-ETTL
Imorgon är det ju som vanligt skola, kul.. nej.
Det känns som att den här veckan kommer att bli stressig, men nu när jag har något att se fram emot i höst (BASTILLE) Så fortsätter man liksom ändå :D Just keep swimming. Sen så kommer ju The Walking Dead säsong 4 i Oktober också! Och nyckeln kommer ut! Det händer en del nu i höst! :D

Kläder och lite sånt!

Hej vännöör!
Jag bloggade ingenting igår, jag var nämligen på stan med Julia. Det började med att vi kollade fel på bussen haha! Men när vi väl var i stan så var det kul :D Jag köpte 2 tröjor, ett puder och godis haha!
Jag gillar inte ens Star wars HAHAH... Mem den var frän och mysig :D Värsta Over size tröjan, jag tog xs men den är ändå sjukt stor haha. Jag köpte också en mörkblå stickad tröja (Jag älskar stickat) Jag köpte den i L HAHAH! Alldeles för stor! Men jag den var så mysig när den var så stor och och så kan jag ha en skjora under :D #Hipsterbarn. Fit me pudret köpte jag för att det jag har nu inte är direkt bra, så detta kanske är bättre :D Jag har ju typ allt annat ifrån Fit me :D Och sen godis.. för att jag var sugen på godis haha.
Idag är det Zumba också, klockan 6! Wuhu.

Helt overkligt.

HEEEJ alla glada och ledsna.
Den här veckan har gått fort, läskigt fort. Och läxorna har vält in över oss. Inte alls kul faktiskt.
Fast idag! Hände något väldigt episkt.. helt obeskrivligt episkt faktiskt. Jag kan knappt tro det själv.
Det var så att som alla som läser min blogg vet så är jag ett ganska stort fan av Bastille och har velat se dom sen jag fick veta att dom skulle komma till Sverige. Det har varit väldigt tveksamt till om vi fått gå eller inte. Och igår (tror jag) så erbjöd sig Julias pappa att köra och hämta oss. Och då tänkte jag titta efter biljetter idag. Och då.. möts jag av "Slutsålt". Jag vart så grymt besviken att jag nästan började gråta (TÖNT.)
Då.. hittade jag något intressant. Jo konserten hade bytt plats för att det var många som frågade efter fler biljetter... detta var inte heller igenom ett panoramafönster som förra stället var. Detta var inte heller på en nattklubb.... och biljetter fanns kvar.. Så.. jag och mamma beställde biljetter till oss alla 3. OCH VI SKA SE BASTILLE I NOVEMBER OCH JAG KAN INTE ENS FÖRSTÅ ATT DET ÄR SANT. SÅ OVERKLIGT OCH OOOOH HERREGUUUD.
Dan you little shit <3
Känns inte ens verkligt.
 

Objektivtips

Det här är verkligen ett sjukt bra objektiv, det har hög bländare och tar skarpa och fina bilder.
Det här objektivet rekomenderar jag starkt till alla, inte bara det att bilderna blir bra, det är väldigt billigt för ett ojektiv också! Detta finns på affärer som Mediamarkt och Elgiganten.
Jag har detta objektivet, och det sitter alltid på min kamera. :D
Älskar det!

För mycket!

Hej människor!
Jag har som dom flesta säkert redan märkt inte hunnit blogga. Men det känns som att vi får läxor kastade i ansiktet på oss hela tiden! Vi har SO, No, Svenska, Spanska och Engelska! Usch jag är stressad.
Men jag tycker ändå att veckan har gått snabbt. I helgen ska jag och mina frändos ut och stjärnskåda till ett skolprojekt, det ska bli ganska intressant faktiskt! Och sen ska jag och Julia gå på stan :D Köpa lite nytt till garderoben kanske? På tal om inget så är ju jag så sjukt duktig så jag och Julia har börjat springa. Första dagen gick vi typ 95% av varvet haha men idag så sprang vi faktiskt! #stolt
Förresten! Någon av er människor som har uppdaterat till IOS 7 på era iphones? Jag gjorde det idag, och jag måste faktiskt säga att jag är sjuuukt nöjd! Älskar den nya uppdateringen och alla funktioner.
Vädligt ful och dålig bild men jag har inte orkat fota något..

Söta små dukar! :D

Helluuu människor som läser min blogg :DIdag efter skolan så hade mamma hittat små söta dukar som jag fick till mitt rum!Så sjukt söta och fina <33Jag älskar den lilla runda i spets sjukt mycket! Sötaste <3Jag tror också att jag ska beställa en ny Victorias secret! Jag tror att jag ska beställa Pure Daydream eller Midnight dare! Dom är fina och luktar säker lika gott som alla andra!Finns på Nordicfeel.. Klicka på länkarna för att komma till dom.Pure Daydream 125 :-Midnight Dare 119 :-

10 Saker.. :D

 
10 saker du vill göra innan du dör: Resa till alla delstater i USA. Vara Au pair. Skriva en egen bok. Åka till en flygplats och ta första bästa plan till någon okänd destination. Bli fotograf. Lära mig piano. Smaka allt på Starbucks. Bo i L.A. Ha en känd blogg.
 
9 saker om dig själv: Jag har haft fobi för Zombies enda tills jag började kolla på The walking dead (HAHAH).
Jag är otroligt sjukt rädd för spindlar. När jag hittar en låt som jag gillar så lyssnar jag alltid sönder den! Jag hatar fisk. Jag gillar inte Cola. Jag är beroende av kaffe latte. Min dröm är att bli fotograf. Jag älskar regn.
Jag tittade alla säsonger av TWD på minde än en vecka.
 
 8 sätt att vinna ditt hjärta på: Vara snäll, omtänksam, rolig, gilla bra musik, gilla att bara sitta och kolla på film, ha bra klädstil, se ut som Dan smith (HAHA) och vara söt och mysig :D
 
7 kändisar du tycker är snygga: Dan Smith, Robert Pattinson, Beau mirchoff, Joshua anthony brand, Finn Harries (Om det räknas hahah) Jensen Ackles och Max irons! (Finns fleeer >:D )
 
6 saker du köpt den senaste månaden: Hårinpackning. Tröjor, jeans, mössa, läppstift och underkläder!
 
5 sätt att få dig le/skratta: När folk gör bort sig (hahaha så elak jag är), dåliga vines, när andra skrattar, alltså jag skrattar åt det mesta.. så ja.. spontana saker i vardagen :'D
 
4 gamla favoritlåtar: Tonight Tonight - Hot chelle rae, I'm Blue Eiffel 65??? , Dragostea Din tei - O Zone (HAHAHA) och Dance with somebody - Mando Diao 
 
3 saker du ofta grubblar på: Vad jag vill gå för linje på gymnasiet, varför saker är som det är.. och vad som finns utanför universum (ahaha)
 
2 saker du aldrig skulle vilja göra: bo helt ensam hela livet! (jag skulle dö eftersom att jag är så lättskrämd haha) och förlora någon i familjen!
 
1 sak du vill ha: En egen Mac!
 
................
Detta var faktiskt sjukt svårt att komma på haha!
Taget ifrån Julias blogg!

Skogsbarn

Holaa!
Idag fotade och filmade jag och Linnéa i skogen, vi lekte skogsbarn eller något sånt haha.
Canon EOS 550D + Canon EF 50mm f/1.8
Vissa av bilderna är inte direkt skarpa, men det tycker jag inte gör så mycket. Det ger bilderna en speciell känsla! Bilderna då ljuset kommer bakom Linnéa gillade jag bäst. Motljus är underbart!
Idag var jag också på Zumba för första gången... Haha jag kände mig som en efterbliven get eller någonting. Jag stod längst bak haha! Tillsammans med Linnéa och Amanda. Hoppas att ingen såg när jag skämde ut mig själv... hahaha det är jag vädligt bra på att göra! Men det var kul! Och jag är trött :'D
Nyss gjorde jag White chocolate mocha kaffe utifrån ett Starbucksrecept! Så gott. Höstigt och så när man dricker kaffe, hör regnet smattra mot fönstret och tänder ljus i rummet! 
Höst <3

Tack så mycket! <3

Hejsan!
Jag använde mig av Synasfunktionen nu i morse, och jag tänkte bara säga tack för alla kommentarerna! <3
Blir sjukt glad av att läsa att ni tycker att bilderna på min blogg är fina <3 :D
Så ja, tack så mycket! <3

Oreo Cakepops!

Halluu!
Idag har jag verkligen inte gjort något alls! Julia sov ju över här. Vi har tittat på Awkward i stort sätt hela dagen haha. Senare gjorde vi Oreo Cakepops också! Så sjukt gott och sånt!
Det är verkligen superlätt att göra Cakepops!
Till dessa behövs bara ett paket oreos och ett halvt paket philadelphiaost!
Sen är det bara att mixa det i en.. jag vet inte vad det heter haha.. men så att det blir en "deg", göra dom till små bollar och sen sticka ner pinnarna! (Pinnar finns på panduro)
Jag har ont i huvudet, så jag tror att jag ska lägga mig faktiskt!
Godnatt människor! ;D

Läppstift och sånt!

Haaallo!
Idag är det fredag den trettonde! Eller eftersom att jag skriver detta på natten så är det ju lördagen den 14 egentligen.. men ja ja. Idag kollade jag och Julia på Breaking Dawn part 1 och 2. Det var så sjult länge sen :(
Det skulle vart ett Twilight-maraton med vi orkade inte se alla filmerna. 
Vi fotade lite också, egopics haha. Nej men jag såg lite smått Hipster ut.. här kommer lite bilder!
Canon Eos 550D + Canon EF 50mm f/1.8
Ljuset som var ute när vi fotade var ju kanske inte det allra bästa, men så dåligt blev det ju inte haha! Inte alls hipster med eyeliner, läppstift och stickat? Nej nej!

Stan med mamma!

Halloo!
Idag efter skolan så gick jag på stan med mamma, jag hade ett presentkort som det var pengar kvar på!
Så jag var tvungen att handla upp det innan det gick ut. Här är det jag köpte!
Jag är typ beroende av rött har jag märkt.. waaw så fint!
Jag kaanske möjligtvis har beställt en skjorta också.. som man kan ha under den välidigt vackra stickade tröjan.. <333 :D Woaah! Jag köpte lite annat skit också, men det tog jag inte bild på. 
Jag tänkte också passa på att upplysa er om att det är Fredag 13 imorgon! Mohahah! Nej men haha.

We can't stop

Hejsan!
Jag tänkte bara säga att alla som gillar Bastille borde lyssna på den här covern!
För den ÄGER.
Det är Bastille som gjort en cover på We can't stop! LOOVE IT <3

" I really fucked it up this time didn't I, my dear?"

Haajsan!
Idag hämtade mamma mig efter skolan. Vi åkte runt och tittade lite i affärer, jag fick med mig lite grejer faktiskt. En svart mössa som jag älskar (MÖSSOR <3) En ny hårdounut, ett par Jeans, ett läppstift och något mer har jag för mig haha (that minne)
I helgen ska jag och Julia troligtvis ha Twilight-maraton! Tagga deet!
Och strax så ska jag titta på idol! Som vanligt!

För mycket fint!

 
Hejsan!
Jag har lust att köpa typ.. 500 olika mössor! Jag verkligen älskar mössor! Den här mössan i mitt vackra collage är så fin! D: Och jackan! Jag älskar såna jackor! Mössan kommer ifrån Cubus, Jackan ifrån Lager 157, tröjan ifrån...okänt hahah och strumporna ifrån American apparel! För mycket fina saker helt enkelt!

Dog goes voff, cat goes mjau.

Helloo!
Idag orienterade vi i skolan, det var faktiskt ganska episkt och det gick faktiskt bra.
Senare hade vi Spanska och Träslöjd/syslöjd! Inte så mycket ändå.
Linnéa visade förresten en väldigt episk låt på Spanskan.. så jag tycker att ni alla här ska lyssna på den!
HHAHAHAH.. Jag avlider!
 

Bröllopsbilder!

Som ni vet så fotade jag ett bröllop för sådär 4 veckor sedan, jag har inte lagt upp några bilder ännu, så jag tänkte visa 4 av dom idag! 
Det är som sagt väldigt många fler bilder! Men jag tänkte i alla fall lägga upp 4 av dom.
Ska jag lägga upp flera? :D

The conjuring

 
 Som jag skrev förut så såg jag, Linnéa och Julia en film som heter The conjuring igår. Och jag tänkte nu göra en recension på den!
 
Filmen var varken bra eller dålig enligt mig. Jag tyckte att den var vädligt lik många andra skräckfilmer, och storyn var också väldigt lik många andra. Jag tyckte att själva filmen var rörig, och man förstod inte riktigt varför vissa saker hände. Filmen var alltså inget speciellt, men den var heller inte dålig. Jag var rädd under hela filmen i stort sätt, dock så var det mest på grund av alla jumpscares. Filmen får 5/10 av mig! 

Skolfoto och sånt

Hejsan! Igår såg jag, Linnéa och Julia en skräckfilm vi velat se ett tag, jag skriver mer om den sen i ett annat inlägg. Och Julia sov över här. Vi gjorde ocksp tacos igår och tittade på World War Z.
I dag har jag suttit och redigerat bröllopsbilder hela dagen, fortfarande en del kvar, men jag har kommit en bit på vägen i alla fall! Jag fick också se mitt skolfoto idag. Absolut INTE nöjd! Herregud!
Usch vad hemskt.
Men ja, snart ska jag åka och titta på när några dansar Zumba, och se om det är något jag vill börja på. Det känns inte direkt som att jag av alla skulle gilla Zumba men det är ju värt att titta i alla fall :D
Så jag ska nog knyta mina skor, ta brädan och åka snart!
Jag bloggar mera senare ikväll :D
 

Tell me a piece of your history that you've never said out loud. ♥

Hejsan!
Igår hade jag inte så mycket tid att blogga, jag var med Julia och vi byggde ett fort haha!
Fortet blev ganska så episkt och vi satt där inne hela kvällen och kollade på film.
Idag hade vi både utvecklingssamtal, och efter det så kollade vi på mer film och sen gjorde vi en kaka utan recept.. den vart fin och så.. men den smakade verkligen inget! Smeten var huuur god som helst men sen när den hade varit i ugnen så var den inte riktigt lika god längre haha.
Vi fotade också igår! Så här kommer massor av bilder! :D
Canon EF 50mm f/1.8
Julia kommer hit idag igen, och då.. får vi se vad vi gör haha!
Den första bilden ser så höstig ut D: Höst snart ju!

Skugga runt bloggen

Först kan det vara bra att veta vart du vill ha skuggan. 
"Wrapper" i stilmallen är , är hela bloggen.
"Header" är ju bilder högst upp i bloggen.
"Side" är menyn i bloggen.
"Content" är "rutan" där alla inlägg och sånt är i.
Här är en länk om jag är dålig på att förklara haha. Länk!
 
1. Kopiera koden nedan...
 
2. Välj vart i bloggen du vill ha skuggan, vill du ha den runt menyn så lägger du in den i stycket som heter
"side" i stilmallen. 
Såhär ser det ut under "content" för mig..
 
 
Hoppas att ni förstod! :D
 

Studiedagar!

Halloo!
Idag och imorgon har vi studiedagar. Fast klockan halv 9 imorgon har jag utvecklingssamtal.. men ändå, annars är vi lediga. Igår var jag med Julia :D Vi köpte pizza och kollade på idol! Ganska trevligt ändå :D
Jag hittade förresten en låt jag gillar idag! :D 
Jag tycker att den är fin ♥ 
Nu ska jag äta lite frukost tror jag! Skriver mera senare!

Just don't let me disappear ♥

Hejsan!
Som folk antagliger ser så är en ny design uppe. Jag hade ingenting att göra så jag tänkte varför inte? :D
Jag har också målat mina naglar (stort misslyckande) och mamma hittade The mortal instruments-boken som jag har letat efter i typ 2 veckor nu! Herregud vad jag är glad att den försvunna boken är funnen haha.
Imorgon ska jag till skolan, skolfoto och allt ju! Haha nej usch jag hatar skolfoto.. speciellt när man ska ta porträttbilderna.. och fotografen säger något i stil med LEEEE!!! Och nej nej nej! Usch D:

Tattoo

Hejsan!
Jag är hemma från skolan idag också, synd att det är sådär 30 grader ute och jag är sjuk och orkar typ inte göra något! Jag lekte i alla fall lite med Gimp förut, det slutade såhär..
Jag fick inte riktigt till det, och jag gillar inte bilder riktigt.. men aja! Tror att jag ska ha med den bilden i min höstigare design som jag ska börja med när jag orkar..haha. 

Hemma idag

Heej!
Imorse när jag vaknade så mådde jag inte alls bra, jag vaknade flera gånger inatt av att jag var så förkyld och så. Så idag var jag hemma från skolan. Jag har ställt i ordning lite i mitt rum, och tittat på film. Här kommer i alla fall några bilder ifrån mitt rum!
 Canon eos 550D + Canon EF 50mm f/1.8 
Jag testade att lägga på lite "vintage-känsla" i bilderna. Jag kan visa i ett annat inlägg hur man fixar det :D
Ikväll blir det Idol.. och typ te. haha!

1 September

Hejsan! Idag är det 1 September som dom flesta kanske har lagt märke till. Jag tycker att det är både sorgligt men kul på samma gång, sommaren har försvunnit så fort! Det känns som att det var nyss man kunde gå omkring i shorts utan att frysa ihjäl. När jag går upp på morgonen är det oftast bara 6 grader ute. Med hösten kommer också fina färger, mysiga mössor och andra bra saker! Men en sjukt dålig sak med hösten är att jag alltid är sjuk! Jag är lite halvsjuk redan nu, jag har mått dåligt sen igår, ont i halsen, fryser och mår sådär som man gör när man är sjuk. Inte kul alls. Men jag ska nog försöka mig till skolan imorgon ändå!
Idag gjorde jag om i mitt rum lite, satte in min klädhängare och lite sånt. Det kommer bilder på det imorgon. Jag fick också ett par strumpor ifrån American apparel av min bror som var i stockholm! Sjukt glad!
Nu ska jag gå och borsta tänderna och lägga mig :D Godnatt <3